Κάτοικος Χίου τη νέα χρονιά ο Ουλουσίδης

Στη Χίο για λογαριασμό του ΒΑΟΛ θα μετακομίσει τη νέα περίοδο ο Γιάννης Ουλουσίδης. Ο 24χρονος combo guard έχει γράψει αρκετά… χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε Β’ και Γ’ εθνική, ενώ στη Χίο θα συνδυάσει το μπάσκετ με τις… υπηρεσίες που θα προσφέρει στη «μαμά πατρίδα»!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Τη φανέλα του ΒΑΟΛ Χίου θα φορά τη σεζόν 2021 – 2022 ο Γιάννης Ουλουσίδης. Ο Θεσσαλονικιός αθλητής θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Βούρειου καθώς παρά τα 196 εκατοστά του ύψους του και την εξαιρετική σωματοδομή του, αγωνίζεται ως shouting guard και small forward. Διαθέτει ιδιαίτερα αξιόπιστο σουτ από μακρινή απόσταση και μπορεί να διακριθεί σε αρκετούς τομείς της στατιστικής, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις σε διαφορετικές θέσεις σε άμυνα και επίθεση. Ο 24χρονος νεοαποκτηθείς αθλητής του ΒΑΟΛ έχει πλούσιο βιογραφικό με αρκετές «γεμάτες» χρονιές σε Γ΄ και Β΄ Εθνική (στις οποίες αγωνίζεται αδιάλειπτα από 17 ετών) με ΠΣ Ευκαρπίας, Μακεδονικό και ΑΟ Πολυγύρου.

Πιο συγκεκριμένα η έως τώρα καριέρα του περιελάμβανε τους παρακάτω σταθμούς:
2014-2018 ΠΣ Ευκαρπίας (Γ΄ και Β΄ Εθνική)
2018-2019 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Β΄ Εθνική)
2019-2020 ΠΣ Ευκαρπίας (Γ΄ Εθνική)
2020-2021 ΑΟ Πολυγύρου (Β΄ Εθνική)

Σε αυτή την τελευταία χρονιά του στην ομάδα της Χαλκιδικής υπήρξε συμπαίκτης του πρώην αθλητή του ΒΑΟΛ Χίου Νίκου Παπαδόπουλου. Παράλληλα με τη «θητεία» του στον Βούρειο ο Γιάννης υπηρετεί και τη …μαμά πατρίδα όντως συνάδελφος του έτερου στρατονόμου μας (και συνονόματου) Γιάννη Σαμιώτη.

Καλωσόρισες στον ΒΑΟΛ Χίου Ούλου, καλή χρονιά και καλή θητεία με υγεία, δύναμη και πολλές πολλές επιτυχίες με τη γαλανόλευκη…
Defend the island !!!».