Καγιάογλου: «Όλα θα πάνε καλά στη νέα πρόκληση»

Ήταν μια χρονιά με πολλές ανατροπές που όμως κρατούσε τη καλύτερη για το τέλος! Μπορεί στα μπαράζ να μην… τους

χαμογέλασε η τύχη αλλά ο Ιούλιος είχε… περισσότερα κέφια και οι «ζυμώσεις» των καιρών και των αλλαγών είχαν ως αποτέλεσμα την Ελευθερούπολη στη Β΄ Εθνική! Τόσες προσπάθειες και κόποι απέδωσαν καρπούς και στο σωματείο της Καβάλας ήδη άρχισαν τα πρώτα σχέδια.

Ο προπονητής της μεγάλης αυτής επιτυχίας Στράτος Καγιάογλου θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο τις πρώτες του σκέψεις
«Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της μοναδικής στιγμής για το σύλλογο. Με την ευκαιρία αυτή να πούμε ένα ευχαριστώ και να ευχηθούμε καλή πορεία σε ό,τι κι αν επιλέξουν, στους αθλητές που δεν θα είναι την επόμενη χρονιά μαζί μας και που συνέβαλαν τα μέγιστα, δηλαδή στον Κώστα Δενδρινό, στον Γιάννη Στεφανίδη, στον Χρήστο Κηπουρό, στον Τόλη Κουτσογιάννη, στον Αλέξη Δενδρινό και στον Γιώργο Μαρουλάκη.και φιλοδοξίες δήλωσε τα εξής:

Νέα κατηγορία, νέος σχεδιασμός, νέα ομάδα, καινούργιοι αθλητές, αλλά ο σχεδιασμός για μένα ξεκινάει από τον αρχηγό και σημαία της ομάδας, τον Βασίλη Μουλάκη, που θα είναι και την ερχόμενη σεζόν μαζί μας, οπότε βάζουμε καλές βάσεις για τη νέα πρόκληση.

Ο σχεδιασμός βρίσκεται σε σχετικά καλό επίπεδο για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε αλλά αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως, ό,τι και να γίνει, στο τέλος η ομάδα θα είναι αντάξια των προσδοκιών του κόσμου.

Δεν βγήκαμε στη Β’ Εθνική τυχαία. Δεν θα κάνουμε τουρισμό. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί, πεισμωμένοι και υπερήφανοι για την ομάδα αλλά κυρίως για τον κόσμο μας, διότι του το χρωστούσαμε και τους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις στιγμές που θα μας χαρίσουν την καινούργια χρονιά. Προσωπικά αισθάνομαι μια δικαίωση και ταυτόχρονα έτοιμος για την πρόκληση της Β’ Εθνικής. Εύχομαι όλα στο τέλος να πάνε κατ’ ευχή, θα δουλέψω σκληρά γι’ αυτό».

Πηγή: www.kavala-sports.gr