Και στο… βάθος lock out στην Α2!

Περίοδος ισχνών αγελάδων για τις ομάδες της Α2, που πάντως ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να είχαν ξεπεράσει μέρος των προβλημάτων τους εάν η πολιτεία ήταν πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις της. Κι αυτό ήταν το βασικό θέμα που “έπεσε” στο τραπέζι σήμερα στη διάρκεια της συζήτησης της ΕΟΚ με εκπροσώπους των ομάδων. Άπαντες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξουν οι αναγκαίες πιέσεις προκειμένου να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία των ομάδων και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν ζητώντας άμεσα συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Εάν διαφανεί ότι δεν υπάρχει πρόθεση να δοθούν κάποια απ’ τα οφειλόμενα, τότε δεν αποκλείεται οι ομάδες – υπό την ομπρέλα της ομοσπονδίας – να προχωρήσουν ακόμη και σε lock out!!!
Πάντως θα συσταθούν δύο επιτροπές για να μπορέσουν ν’ ασκήσουν τις σχετικές πιέσεις. Η πρώτη από εκπροσώπους της ΑΕΚ Άργους (κ. Γριμάνης), του Παγκρατίου (κ. Παπακυριάκης), του Αρκαδικού (κ. Σμυρνιώτης) και του Αμύντα (κ. Ζούπας), οι οποίοι και θα έχουν σαν αντικείμενο το θέμα της επιχορήγησης. Η άλλη επιτροπή θ’ αποτελείται από εκπροσώπους του Πιερικού (κ. Πόδας), του Πανερυθραϊκού (κ. Γριβέας), του Παγκρατίου (κ. Παπακυριάκης) και του ΟΦΗ (κ. Ξημέρης), προκειμένου να συζητήσουν με τον ΟΠΑΠ για κεντρική χορηγία, ή της εξεύρεσης άλλου χορηγού που θα είναι κι ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος.
Τα θέματα, εξάλλου, που τέθηκαν ήταν η υποχρεωτική συμμετοχή δύο παικτών κάτω των 20 ετών στη δωδεκάδα, καθώς κι η σταδιακή αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.