«Καλή τύχη» μέσω… sms απ’ τον Ούντριχ στους Σλοβένους!

Ισχυρό σοκ αποτέλεσε για την ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας η (οριστική) απόφαση του Μπένο Ούντριχ να μην αγωνιστεί στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στη χώρα. Το σοκ, βέβαια για τους Σλοβένους δεν ήταν τόσο η άρνηση του Ούντριχ – καθώς είχε προϊδεάσει για τις προθέσεις του – αλλά ο τρόπος που την κοινοποίησε. Μέσω μηνύματος sms στον τζένεραλ μάνατζερ Ματέι Αβάνζο τον ενημέρωσε για την τελική του απόφαση και παράλληλα, ευχαριστώντας τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς κι ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα στην διοργάνωση.

«Έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων ετών, πιστεύουμε ότι το προπονητικό επιτελείο ήταν προετοιμασμένο για την άρνησή του και δεν θα βρεθούν προ εκπλήξεως όταν δεν θα εμφανιστεί στην έναρξη της προετοιμασίας», αναφέρεται σε σχόλιο της ομοσπονδίας στο site, με το Νεμπόισα Γιοσκίμοβιτς να είναι εκείνος που ‘χει κληθεί να καλύψει το κενό στην ομάδα μετά την απόφαση του Ούντριχ.

Η προετοιμασία ξεκινά στις 19 του Ιούλη με τον Μάλκοβιτς να μην υπολογίζει πέραν του Ούντριχ και τον Λόρμπεκ, που υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση και στα δύο πόδια στα τέλη του Ιούνη και δεν θ’ αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ θα δει με καθυστέρηση μερικών ημερών να ενσωματώνονται σε αυτήν οι Μίρσα Μπέγκιτς, Μπόστιαν Νάχμπαρ και Γιάκα Μπλάζιτς, που είναι στο στάδιο αποθεραπείας.