«Καλή τύχη παικταρά…»

iliadis-savvasΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μέσω του εκπροσώπου του Κώστα Χαρίση βρέθηκε στην εκδήλωση που Ερμή Λαγκαδά, κατά την οποία τιμήθηκε ο Σάββας Ηλιάδης, ο οποίος πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Ερμή Λαγκαδά, ο οποίος τίμησε τον Σάββα Ηλιάδη, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Τον ΠΣΑΚ, εκπροσώπησε ο Κώστας Χαρίσης, ο οποίος έδωσε μία αναμνηστική πλακέτα στον Σάββα, ο οποίος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Εκ μέρους του Συνδέσμου μας, ο καλαθοσφαιριστής του Αρη, δήλωσε: ‘’Τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη, να ευχαριστήσουν τον Σάββα Ηλιάδη, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Σάββας είναι ένας αθλητής, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο παιδί.

Ο επαγγελματισμός, η πίστη σε αυτό που κάνει και το ήθος του, τον βοήθησαν να σταθεί τόσα χρόνια, στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε για τον Σάββα, ο ποίος πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Θα είμαστε πάντα δίπλα του και ελπίζουμε να παραμείνει στο χώρο που αγαπάει, το μπάσκετ.

Συγχαρητήρια και στον Ερμή Λαγκαδά, την τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και αποφάσισε να τον τιμήσει, για την μεγάλη του προσφορά.

Σάββα, πραγματικά σε ευχαριστούμε και ευχόμαστε τα νέα σου όνειρα να πραγματοποιηθούν.

Δώσε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου, την οποία στερήθηκες για τις θυσίες που έκανες, για την πρώτη σου αγάπη.

Καλή τύχη παικταρά…».