Καλαμπάκος: «Ολοι ζούμε μια καινούργια κατάσταση», Γκίμας: «Τα παιδιά δίνουν 101% από αυτό που έχουν»

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έκανε την ανατροπή απέναντι στον μαχητικό Φίλιππο, παίρνοντας στο τέλος τη νίκη. Οι δύο προπονητές μίλησα μετά το τέλος του αγώνα, για το παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο Ντίνος Καλαμπάκος, ανέφερε. «Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα στη Βέροια και που είδα τον κόουτς. Μιλάμε αρκετές φορές και λέμε τα άγχη μας και τα ζόρια μας. Παραλίγο να με… σκότωνε βέβαια. Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πάει ήδη διακοπές. Μας ταρακούνησαν πολύ τα παιδιά, έπαιξαν πολύ έξυπνα και οργανωμένα. Ηταν πολύ αποφασισμένα. Καταλαβαίνουμε έτσι όπως είμαστε, είναι ένα κίνητρο για να παίξουν καλά τα παιδιά. Οι δικοί μου οι παίκτες δεν ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κομμάτι. Στο δεύτερο, ήμασταν τυχεροί, βάλαμε 3-4 γρήγορα σουτ, έκλεισε η διαφορά. Εχουμε περισσότερα παιδιά να βάλουμε στο γήπεδο. Είχαμε ενέργεια… Ηταν ένα παιχνίδι για τον κόσμο μέχρι το 35′ πολύ όμορφο…

Εδώ που είμαστε, φτάσαμε χωρίς να το έχουμε στο νου μας, χωρίς να το έχουμε προγραμματίσει. Αυτή η ομάδα για κάποιο λόγο, έφτασε να κερδίσει κάθε Σάββατο. Αν εξαιρέσεις τον Βασιλόπουλο δεν υπήρχαν παιδιά που έκαναν 24-25 νίκες. Ολοι δεν είχαμε συνηθίσει έτσι. Ολοι ζούμε μια καινούργια κατάσταση. Θέλουμε να την χαρούμε και ότι δεν μας αγχώνει η διοίκηση μας αγχώνει παραπάνω.».

Ο Δημήτρης Γκίμας από την άλλη δήλωσε. «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόουτς για μια νίκη που ήραν δίκαιη. Στη δική μας την ομάδα, πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάναμε 35 λεπτά… Νομίζω ότι σχεδόν 90% ότι μπορούσαμε κάναμε. Δεν έχω παράπονο από κανέναν παίκτη. Ανταποκρίθηκαν τα παιδιά. Μου αφήνουν την ελπίδα ότι θα έχουμε αντίστοιχη συνέχεια. Ξεκινώντας λέγαμε να πάμε στα Χριστούγεννα με 1-2 νίκες για να έχουμε ελπίδα. Ηρθαμε με 4 νίκες στη διακοπή των εορτών. Ολοι οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα, πρέπει να είμαστε περήφανοι για τ μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά δίνουν 101% από αυτό που έχουν… Δεν είμαστε μικρή ομάδα, είμαστε διαφορετική από τις άλλες. Δεν θα στεναχωρηθώ…».