Καλλιανιώτης: «Νίκη, για να έχει αξία το διπλό στο Ηράκλειο»

Έπειτα από δύο εκτός έδρας παιχνίδια, ισάριθμα σπουδαία διπλά και μία αναβληθείσα αναμέτρηση, ο Πανερυθραϊκός επιστρέφει στο “σπίτι” του, το κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”, όπου αύριο (Κυριακή 3/12, 17:00) θα φιλοξενήσει το ιστορικό Παγκράτι.

Η μεγάλη νίκη μέσα στο Ηράκλειο για την ομάδα (η οποία θα παραταχθεί πλήρης για ακόμη ένα ματς) θα πρέπει να “εξαργυρωθεί” στον εντός έδρας αυριανό αγώνα με το Παγκράτι, όπως εξήγησε ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Τάσος Καλλιανιώτης…

“Βρισκόμαστε σε πολύ καλό “φεγγάρι”, ερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και η αλήθεια είναι πως τόσο η ψυχολογία μας, όσο και η αγωνιστική μας κατάσταση βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, δεν παρεκκλίνουμε στο ελάχιστο από το πλάνο μας και δεν αποπροσανατολιζόμαστε από τις διαδοχικές επιτυχίες.

Και απέναντι στο Παγκράτι, λοιπόν, θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αυτό για το οποίο έχει φτιαχτεί η ομάδα μας… Θα δώσουμε, δηλαδή, το 100% του εαυτού μας, θα “ματώσουμε” μέσα στο παρκέ και θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι! Κάτι που συμβαίνει μέχρι τώρα, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε και όποιος μας έχει παρακολουθήσει φέτος θα το έχει διαπιστώσει.

Θα πρέπει, φυσικά, να παραμείνουμε “προσγειωμένοι”, μετά το σπουδαίο διπλό μέσα στο Ηράκλειο (ειδικά με τον τρόπο που αυτό ήρθε), να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να επιδείξουμε για ακόμη μία φορά το χαρακτήρα που διαθέτουμε ως ομάδα. Εξάλλου, για να έχει αξία η εκτός έδρας νίκη στην Κρήτη, θα πρέπει να μην χάσουμε μέσα στο γήπεδό μας, στο αυριανό παιχνίδι. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει παρουσιαστούμε ξανά σοβαροί και πειθαρχημένοι, όπως είμαστε μέχρι στιγμής…

Βέβαια, το Παγκράτι είναι ομάδα ιστορική, που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό μπάσκετ, και το να κερδίζεις μία ομάδα με τέτοια ιστορία αποτελεί μεγάλο παράσημο. Γι’ αυτό και ελπίζω να το πετύχουμε και να προσθέσουμε ακόμη ένα παράσημο στη δική μας φανέλα…”.