Καλλινικίδης: «Κάναμε κακό παιχνίδι»

kallinikidisΟ Άκης Καλλινικίδης ήταν από τους καλύτερους παίκτες την ήττα του Αρκαδικού με το Λαύριο, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ πόντων με τη φανέλα των Αρκάδων. Μετά τη λήξη του αγώνα στο Λαύριο μίλησε για το παιχνίδι στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Για το ατομικό ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του Αρκαδικού και την ήττα στο Λαύριο: 

«Τα ατομικά ρεκόρ και τους πόντους τα αφήνουμε στην άκρη μετά από τέτοια ήττα. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και το πρόβλημα και πρέπει να προβληματιστούμε ιδιαίτερα γιατί πάνω απ’ όλα  φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων  από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Το Λαύριο κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και δεν μπορούμε να πούμε ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο από το σκορ που γράφτηκε στο τέλος στον πίνακα»

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού:

«Το θέμα είναι ότι λέμε κάποια πράγματα όλη την εβδομάδα, λέμε κάποια πράγματα μέσα στα αποδυτήρια πριν βγούμε στον αγώνα και πάλι ξεκινήσαμε με εντελώς λάθος τρόπο.Όταν δέχεσαι 27 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που λες ότι πρέπει να το πάρεις πάση θυσία και μπαίνοντας τουλάχιστον να το δείξεις στον αντίπαλο νομίζω τα λέει όλα. Δεν μπορούμε να λέμε μετά για come back και ύστατες προσπάθειες. Φυσιολογικό είναι μετά να υπερβάλομε εαυτόν και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε»