Καλλιώρας και Μπαράκος στο πλευρό του Σορώτου

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Σορώτο, η γενική αρχή του ΑΣΕ Δούκα ανακοίνωσε τους ανθρώπους που θα συνεργάζονται με τον έμπειρο προπονητή.  Ο λόγος για τον Θοδωρή Καλιώρα τον οποίο και γνωρίζει πολύ καλά ο Σορώτος αλλά και ο μέχρι πρότινος συνεργάτη του Μάριο Μπαράκο.

Η ανακοίνωση:

«Η απόφαση του Κώστα Σορώτου να παραμείνει στον πάγκο του ΑΣΕ Δούκα φέρνει μια σειρά από ευχάριστες κινήσεις προκειμένου να στελεχωθεί προπονητικά και διοικητικά η ομάδα για τη σεζόν 2022-2023.

Ο Θεόδωρος Καλιώρας είναι το νέο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μιας και τον επέλεξε ο πολύπειρος coach για άμεσο συνεργάτη. Οι δύο άνδρες έχουν δουλέψει μαζί και στο παρελθόν σε Παπάγου, Ηλυσιακό και Ερμή Πειραιά και αυτή τη φορά οι δρόμοι τους θα συναντηθούν στον ΑΣΕΔ.

Ο Σάββας Νικητάκης θα παραμείνει team μάνατζερ και θα αποτελεί ουσιαστικά το συνδετικό κρίκο διοίκησης – παικτών. Πρόκειται άλλωστε για έναν άνθρωπο που έχει κομβικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΣΕ Δούκα και έχει ανταπεξέλθει σε αυτόν με μεγάλη επιτυχία. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του είναι για αυτό και η ανανέωση της παρουσίας του στον ΑΣΕΔ ήταν κάτι περισσότερο από δεδομένη: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που στην βάση του θα έχει νέα παιδιά (μαζί με κάποιους έμπειρους παίκτες) με δίψα για δουλειά και οδηγό τον coach Σορώτο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε αφήνοντας στο μπάσκετ αυτά τα νέα παιδιά όπως οι Λαγός και Κορκόντζελος».

Όσο για τον Αντώνη Κλιμάνογλου αναμένεται να έχει και φέτος τον δικό του διοικητικό ρόλο στον Δούκα. Άλλωστε, ο ίδιος έχει επιλέξει να στέκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της ομάδας και να την στηρίζει έμπρακτα».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καλιώρας:

«Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας του Δούκα για την νέα αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να ευοδωθούν οι κοινές μας προσδοκίες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπαράκος:

«Είχα πραγματικά την τύχη και την τιμή να αποτελώ μέλος της μπασκετικής οικογένειας και της συλλογικότητας του ΑΣΕΔ σε μια σεζόν που στέφθηκε με επιτυχία. Ενωμένοι ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν με την καθοδήγηση του coach Σορώτου, την πολύτιμη βοήθεια της διοίκησης και την υπερπροσπάθεια των αθλητών. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του τεχνικου επιτελείου και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».