Καλπακής: «Πιστεύουμε όλοι σε ακόμη καλύτερη συνέχεια»

Δύο σερί σπουδαίες εκτός έδρας νίκες μετρά ο Απόλλωνας Σμύρνης, ο οποίος με ανεβασμένη ψυχολογία υποδέχεται αύριο (Δευτέρα 10/12, 21:30) στο κλειστό της Ριζούπολης τον σκληροτράχηλο ΑΟΚ Χαλάνδρι και με ενδεχόμενη νίκη τον “πιάνει” στη βαθμολογία.

“Ύπουλο” χαρακτήρισε ο νεαρός γκαρντ του Απόλλωνα, Χρήστος Καλπακής, το αυριανό ματς με την ομάδα του Χαλανδρίου, μιλώντας στο επίσημο σάιτ το συλλόγου, επισημαίνοντας ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε σταθερά ανοδική τροχιά, όμως θα πρέπει να το δείξει και απέναντι στον ΑΟΚΧ, δείχνοντας εξίσου θετικό πρόσωπο και αύριο…

“Το αυριανό είναι ένα αρκετά… ύπουλο παιχνίδι. Θα έχουμε απέναντί μας έναν σκληρό αντίπαλο με “δεμένο” και γεμάτο εμπειρία ρόστερ, που έχει δείξει τη δυναμικότητά του, έχει κάνει αρκετές… ζημιές ως τώρα και θα θέλει και αυτός τη νίκη όσο κι εμείς, δεδομένου ότι μας χωρίζει μόλις μία νίκη στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι ομάδα που αν της δώσεις τη δυνατότητα να σε βάλει στο ρυθμό της, θα σε τιμωρήσει. Αυτό, λοιπόν, που έχουμε να κάνουμε είναι να τους “κόψουμε” το ρυθμό, επιβάλλοντας παράλληλα το δικό μας παιχνίδι, όπως στα δύο προηγούμενα ματς και να μην τους δώσουμε το δικαίωμα να πιστέψουν ότι μπορούν να φύγουν με το διπλό απ’ τη Ριζούπολη.

Αν μη τι άλλο, είμαστε σε ανοδική τροχιά. Ερχόμαστε από δύο πολύ σημαντικές εκτός έδρας νίκες, δείχνοντας το χαρακτήρα που διαθέτουμε, και έχουμε πάρει τα… πάνω μας! Πλέον, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, αποβάλαμε το άγχος που είχαμε στην αρχή και βγάζουμε εντελώς διαφορετική εικόνα από εκείνη των πρώτων Αγωνιστικών. Μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα η ομάδα μας “δένεται” ολοένα και περισσότερο και αυτό πλέον αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας καθησυχάζει, δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Το πιστεύουμε όλοι στην ομάδα ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη…!”.