Καπινιάρης: «Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη»

psixiko-logoΤο Ψυχικό έκανε μία δυναμική εμφάνιση που οδήγησε και στη νίκη απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας. Ο Διονύσης Καπινιάρης ήταν εκείνος που προσέφερε σημαντικές λύσεις στο συγκρότημα του Γιώργου Ρεμεντέλα στον αγώνα με τους νεοφώτιστους, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, διάστημα κατά το οποίο “εκτοξεύθηκε” η διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους.

Ο νεαρός γκαρντ  μίλησε για το δίποντο που κατακτήθηκε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, αλλά και τη νέα δοκιμασία που βρίσκεται προ των πυλών, αυτή με αντίπαλο τον Αρκαδικό.

“Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μείναμε πιστοί στο πλάνο που είχε υποδείξει ο προπονητής μας και επιβάλλαμε από νωρίς τον ρυθμό μας. Αυτό πιστεύω πως ήταν το “κλειδί” για τη νίκη μας”, δήλωσε αρχικά ο νεαρός  γκαρντ και συνέχισε αναφερόμενος στο τι… έγινε και προέκυψε το “ξέσπασμα” του δεύτερου δεκαλέπτου:

“Βγάλαμε πολλή ενέργεια, πιέσαμε στην άμυνα και τρέξαμε στο ανοιχτό γήπεδο αναζητώντας τους αιφνιδιασμούς. Έτσι, πήγαμε στο ημίχρονο έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα, που δεν ανατράπηκε στο δεύτερο μέρος”.

Όσο για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αρκαδικό; Ο Διονύσης Καπινιάρης υποστήριξε: “Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο Αρκαδικός πραγματοποιεί μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δείχνοντας σημαντική σταθερότητα. Θα δουλέψουμε καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και θα πάμε στην Τρίπολη με στόχο να πετύχουμε την ενδέκατη νίκη μας στο πρωτάθλημα”.