Καπινιάρης: «Πρέπει στα επόμενα δύο εκτός να είμαστε σοβαροί»

psixiko-logoΓια τον Διονύση Καπινιάρη το ματς του Σαββάτου ήταν ιδιαίτερο καθώς ο νεαρός γκαρντ βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώτη του ομάδα. Αυτό όμως δεν φάνηκε να τον επηρεάζει καθώς ήταν εκ των κορυφαίων βοηθώντας το Ψυχικό να πάρει μια ένετη νίκη. Ο πόιντ γκαρντ του Ψυχικού μίλησε για τη νίκη επί των Σερραίων, τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον βαθμολογικό πίνακα μετά την ήττα της Καβάλας, αλλά και τηνδύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα μας σε δύο εβδομάδες με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

“Μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι. Θέλαμε να τρέξουμε και να πιέσουμε στην άμυνα. Προσαρμοστήκαμε καλά στον Συμεωνίδη που είναι παίκτης – κλειδί για τους Ικάρους Σερρών. Πιστεύω ότι κάναμε καλά όλα αυτά που έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη.
Θεωρώ ότι για να έχει αντίκρισμα η ήττα της Καβάλας για εμάς, θα πρέπει στα επόμενα δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που δίνουμε να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε”.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: “Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα και την επόμενη για να πάμε εκεί σωστά προετοιμασμένοι και να πάρουμε τη νίκη”.