Καπρής: «Πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή στους δύο ψηλούς»

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο (26/1, 15:00) τον Ιπποκράτη στην Κω, για την τελευταία Αγωνιστική του Α’ Γύρου. Η ομάδα αναζητά τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του 2019 σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα αεροπορικώς (19:15) για το νησί των Δωδεκανήσων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται ύστερα από απουσία δέκα μηνών ο Χάρης Λιούνης.

Ο Φώτης Καπρής μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την ήττα από τον Ηρακλή, το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι και τη συμμετοχή των νεαρών παικτών στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο 19χρονος guard αναφέρθηκε, αρχικά, στο προηγούμενο ματς με τον «Γηραιό»: «Ο Ηρακλής είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην ΠΥΡΚΑΛ. Πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε να την κοντράρουμε διότι δεν ήμασταν πιστοί στο πλάνο το οποίο σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα στην προετοιμασία. Είχαμε πάρα πολλά νεκρά διαστήματα και αυτό μας στοίχισε».

Στη συνέχεια, ο Φώτης Καπρής δήλωσε για το παιχνίδι στην Κω: «Ο Ιπποκράτης είναι μια ομάδα, η οποία είναι περισσότερο ισχυρή στην έδρα της, παρά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Πιστεύω οτι πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή στους δύο ψηλούς, τον Ασημακόπουλο και τον Χαρίση, οι οποίοι έχουν πολλές παραστάσεις και τεράστια εμπειρία. Για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις οδηγίες των προπονητών μας για την αντιμετώπιση αυτών των δύο παικτών».

Ολοκληρώνοντας, ο ταλαντούχος παίκτης του Αμύντα σχολίασε τη συμμετοχή των νεαρότερων του ρόστερ στο Πρωτάθλημα: «Η Α2 είναι μια πολύ «σκληρή» κατηγορία, με παίκτες οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και μπασκετικό ταλέντο. Αυτό καθιστά αυτομάτως το Πρωτάθλημά της ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου. Οποιοσδήποτε νεαρός παίκτης επιθυμεί να παίξει σε αυτό το Πρωτάθλημα πρέπει να έχει δώσει πολλές ώρες σκληρής δουλειάς μέσα στο γήπεδο και προφανέστατα να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία, η οποία του δίνεται, σε κάθε αγώνα».