Καράβολας: «Εχω μεγάλο κίνητρο»

karavolasΓια τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Εθνικός με τον Δημήτρη Λιόγα να τονίζει μέσω των δηλώσεών του πως πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι. Παράλληλα ο Χριστόδουλος Καράβολας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Ethnikos BC TV ως παίκτης του Εθνικού.

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λιόγας και συνέχισε:  «Για εμάς ήταν πολύ μεγάλη η διακοπή. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί η ομάδα μετά την τόσο πολυήμερη διακοπή από επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία, με μεγάλο ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή.
Κάναμε μια προσπάθεια να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε αυτό το διάστημα και θα δούμε το Σάββατο πόσο έτοιμοι είμαστε. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Εθνικού καταλαβαίνοντας ότι αυτό είναι ένα πραγματικά κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο, θα γεμίσει το γήπεδο να μας υποστηρίξει με τον τρόπο που γνωρίζει».

Από την πλευρά του, ο Χριστόδουλος Καράβολας ανέφερε τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, ενώ παράλληλα τόνισες πως το κίνητρο γι΄αυτόν είναι μεγάλο.

Οι πρώτες του εντυπώσεις στην ομάδα μας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια οργανωμένη ομάδα, με στόχους, με έναν καλό προπονητή και θα ήθελα πολύ να συνεχιστεί και το σερί της ομάδας, που έχει το 5 στα 5, να πάμε για το 6 στα 6 και σε κάθε παιχνίδι να υπάρχει η νίκη και μέσα από την δουλειά που κάνουμε όλοι μαζί να μας βγαίνει στο γήπεδο».

Για το κλίμα της ομάδας:
«Το κλίμα είναι επαγγελματικό, κάποια παιδιά τα ήξερα από άλλες ομάδες που έχουμε βρεθεί σαν αντίπαλοι, όλοι οι συμπαίκτες είναι πολύ καλά παιδιά, δουλεύουν πολύ. Το κλίμα είναι υπέροχο, με έχουν αγκαλιάσει και έχω ακόμη περισσότερη διάθεση να δουλέψω με την ομάδα».

Το κίνητρο του και του μήνυμα του στον κόσμο του Εθνικού:
«Πάντα είχα κίνητρο αλλά αυτή τη φορά έχω μεγαλύτερο γιατί ήμουν για αρκετό καιρό έξω και τώρα βάσει αυτής της ευκαιρίας που μου δόθηκε μέσα από τη δουλειά μου στο γήπεδο να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους που έχει».