Καράμπουλας: «Ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

karaboulas-tsapasΟ Φάρος συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα καθώς επιβλήθηκε και της Κύμης στο ντέρμπι της αγωνιστικής, διατηρώντας έτσι το αήττητο σερί του.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση για την ομάδα του Κερατσινίου, εκτός από τον Μανώλη Παπαμακάριο, πραγματοποίησε και ο Βαγγέλης Καράμπουλας, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Βαγγέλη, πριν το ματς, όλοι μιλούσαν για ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Φάρου και της Κύμης. Το σκορ όμως, δείχνει άλλα. Τι έγινε και το ντέρμπι μετατράπηκε σε περίπατο;

«Όλοι πίστευαν ότι ήταν ένα ντέρμπι. Εμείς από το πρώτο δευτερόλεπτο, δείξαμε τη διάθεσή μας στην άμυνα, βρεθήκαμε σε μία καλή επιθετική βραδιά, το ματς ξέφυγε και φθάσαμε στη νίκη».

Στο μυαλό σας έχετε καθόλου τον τελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό;

«Εγώ προσωπικά έχω στο μυαλό μου το παιχνίδι με την Ερυθραία. Μπορεί να νικήσαμε την Κύμη, όμως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, δεν ανεβήκαμε ακόμη. Εδώ δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Έχουμε εμπιστοσύνη όμως στους εαυτούς μας και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Όταν έρθει η ώρα να ασχοληθούμε με τον Παναθηναϊκό, θα αρχίσω να το σκέφτομαι και πιστεύω να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, για να μην πουν και κάποιοι <<τι πέρασε ο Φάρος στον τελικό;]».

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσετε τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας. Αποδέχεστε τον τίτλο του φαβορί;

«Τον αποδέχομαι, δεν τον αποδέχομαι, τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο. Στα χαρτιά, μπορεί ο καθένας να βαφτίσει την εκάστοτε ομάδα όπως θέλει. Θα μπούμε με τη σοβαρότητα που μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».