Καρέ αγώνων και πινελιές ευθυμίας!

Γεια σας

Σήμερα θα διαφοροποιήσω λίγο τον τρόπο που σχολιάζω την Α2 μιας και η αγωνιστική που πέρασε μου δίνει αυτή την δυνατότητα.
Έτσι λοιπόν, αντί για ένα παιχνίδι θα σχολιάσω τέσσερα, βάζοντας στο καθένα μια πινελιά, έτσι για να ευθυμήσουμε λιγάκι και να ξεφύγουμε από τα τετριμμένα.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ –ΛΑΥΡΙΟ
Μεγάλη νίκη σημείωσε το Λαύριο στην έδρα του Αρκαδικού.
Αυτά τα παιδιά πάνε να μας τρελάνουν φέτος, καθώς κυνηγάνε με λύσσα όλες τις πιθανότητες που έχουν για άνοδο αντίθετα με τον Αρκαδικό που ναι μεν κυνηγάει αλλά απ’ ότι ακούμε όχι άνοδο, αλλά την αποστολή των αντιπάλων!!!
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει η ομάδα του Λαυρίου να καλύψει το κενό ενός πολύ σημαντικού παίκτη της του Γιαννακόπουλου που υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό και θα λείψει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Περαστικά εύχομαι και καλή επάνοδο.
Όσο για τον Αρκαδικό τα γνωστά… Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει πάλι στο τέλος. Νίκες σε τέτοια παιχνίδια είναι προίκα για την επόμενη χρονιά και πρέπει να τις κατακτά, ώστε να εμπλουτίζεται με εμπειρία η ομάδα και να φτιάχνει χαρακτήρα. Έχει δρόμο ακόμα ο Αρκαδικός…

ΑΠΟΛΛΩΝ –ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
Κομπάρσος και ρυθμιστής του πρωταθλήματος, ειδικά για τις ομάδες της ουράς φαίνεται πως θα είναι ο Απόλλωνας, αλλά πρόλαβε να κάνει την ζημιά στους Ικαρους Σερρών που εκτός της ήττας που τους έφερε ισόβαθμους με άλλες 2 ομάδες στο κυνήγι της δεύτερης θέσης, έχασε και αυτή(!!!) έναν πολύ σημαντικό παίκτη τον Συμεωνιδη και έρχονται ματς φωτιά… Για να δούμε, θα καούν;

ΡΕΘΥΜΝΟ—ΝΗΑΡ-ΗΣΤ
Ακόμα  βάζουν τρίποντα στο Ρέθυμνο αλλά εκείνο που πρέπει να χαροποιεί περισσότερο κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους της Κρητικής ομάδας, είναι ότι βλέπει σαν άλλη Πηνελόπη  να αποδεκατίζονται οι μνηστήρες στη μάχη της δεύτερης θέσης… Όλα είναι υπέρ τους αυτή την χρονική στιγμή και αν το εκμεταλλευθούν έχουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ –ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
Πιο σοβαρή ομάδα ο Πανερυθραϊκός έδειξε ότι πιστεύει στην παραμονή και προσπαθεί να το δείχνει μέσα στο γήπεδο, ειδικά μετά και την δεύτερη νίκη επί της Ολυμπιάδας και μάλιστα με 20 πόντους. Έχει λίγες αλλά βάσιμες ελπίδες.
Η Ολυμπιάδα αν συνεχίσει με αυτό το πρόσωπο αγωνιστικά, θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα. Δεν είναι ότι έχασε, αλλά το πώς χάνεις και τι εικόνα δείχνεις και η Ολυμπιάδα μόνο καλή εικόνα δεν είχε.
Ε, παιδιά από την Πάτρα λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Το καρναβάλι τελείωσε προπόνηση τώρα…

Ευχαριστώ πολύ,
Πετρόπουλος Χρήστος