Καραγιάννης: «Ο Μίλωνας επέστρεψε για τα καλά»

Ο Νίκος Καραγιάννης λίγα λεπτά μετά την επίτευξη της ανόδου στην Β’ Εθνική με την ομάδα του Μίλωνα μίλησε στην εκπομπή «Η μπάλα στο παρκέ» στο web radio της ΕΟΚ.

Αρχικά ο κόουτς του Μίλωνα είπε:  «Ο Μίλωνας επέστρεψε! Το μέγεθος του Μίλωνα είναι μεγάλο και δεν άξιζε να βρίσκεται στις τοπικές κατηγορίες. Με την αρωγή της διοίκηση και των παικτών φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία».

Για το αν υπήρξε κάποια στιγμή που φοβήθηκε ότι δεν θα έπαιρνε την άνοδο: «Είχαμε την ατυχία του Ανέστη που τραυματίστηκε και σε συνδυασμό με την αποχώρηση ενός παίκτη το ρόστερ μίκρυνε. Το «πληρώσαμε» με δύο ήττες, αλλά βρήκαμε το δρόμο μας γιατί δουλέψαμε καλά και έχουμε μια σταθερή διοίκηση που είναι πολύ σημαντικό».

Για το μέλλον του Μίλωνα: « Θεωρώ πως είναι ευνοϊκό για την ομάδα. Ο σύλλογος σε όλα τα αθλήματα αριθμεί 2.000 αθλητές και αποπνέει υγεία στον χώρο του αθλητισμού. Ο Μίλωνας επέστρεψε για τα καλά».

Για το πόσες ανόδους έχει στην καριέρα του: «Αυτή είναι η έκτη. Τρεις με το Περιστέρι, μια με τον Ιωνικό και μια με την Καστοριά».