Καραδολάμης: «Να τελειώνουμε την υπόθεση άνοδος»

Να βρεθούν αγκαλιά με την άνοδο θέλουν στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δίνουν κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΜΕΝΤ και στόχος τους είναι το «διπλό» κάτι που θα τους φέρει πιο κοντά στην Α2.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη,  τόσο η έλλειψη των αγωνιστικών προβλημάτων όσο και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων έχον τονώσει τη διάθεση των παικτών.

Αυτό άλλωστε επισήμανε και σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο Δημήτρης Καραδολάμης: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, για ένα δύσκολο πραγματικά παιχνίδι. Θεωρούμε τη νίκη σημαντική και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτήν. Η ΜΕΝΤ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά βασικός μας στόχος είναι το διπλό».

 Ομως, οι παίκτες του ΟΦΗ θέλουν τη νίκη και για έναν ακόμα λόγο:  «Αν καταφέρουμε το διπλό θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να αφιερώσουμε την νίκη και στον προπονητή μας Βαγγέλη Βλάχο, λόγω της ονομαστικής του εορτής. Το κλίμα στην ομάδα ήταν και παραμένει πολύ καλό. Είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί».

Τέλος, ο 24χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Είμαστε στην τριάδα της ανόδου και βλέπω δύσκολο να χάσουμε την άνοδο. Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει  να κερδίσουμε την ΜΕΝΤ να τελειώνουμε την υπόθεση άνοδος. Δεν σας κρύβω βέβαια ότι μας ενδιαφέρει η πρώτη θέση και το πρωτάθλημα, αλλά πάμε βήμα-βήμα».