Καραποστόλου: «Σεβόμαστε όλες τις ομάδες όμως καμιά δε μας φοβίζει»

karapostolouO Σωτήρης Καραποστόλου δίκαια θεωρείται η “Σημαία” της Καβάλας, όντας ο φυσικός ηγέτης. Ο αρχηγός της Καβάλας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου δίνει το έναυσμα του νέου restart  στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηλυσιακό στο κλειστό της Καλαμίτσας (17.00′):

-Μεγάλο καλοκαίρι με αναμονή και στο τέλος απογοήτευση για τη μή συμμετοχή στην Α1. Πόσο σας απογοήτευσε ή ακόμη και σας επηρέασε όλο αυτό;

– “Όσο και να μη θέλεις σε επηρεάζει. Όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε και ακούγαμε δεκάδες σενάρια. Όταν μάλιστα η ΕΕΑ δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Πανιώνιο δε σας κρύβω ότι πιστέψαμε όλοι πως θα παίξουμε στην Α1. Η…Α2 μας ήρθε λίγο ανέλπιστα, δε θέλω να επεκταθώ το έχει κάνει με επιτυχία άλλωστε ο κ.Παπακωνσταντίνου σε συνεντεύξεις του. Εμείς ως επαγγελματίες, έπρεπε να κάνουμε το χρέος μας. Ξεκινήσαμε παρά την πίκρα μας να παίζουμε στην Α2 και να συγκεντρωθούμε στο στόχο μας, που είναι μόνο η άνοδος”.

-Πέρασες ένα δύσκολο προσωπικό καλοκαίρι, με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισες, τώρα αισθάνεσαι καλύτερα;

-“Ομολογουμένως ήταν δύσκολο και επίπονο. Χαίρομαι όμως που είχα κοντά μου τους πάντες. Τη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, αλλά και όλο το ιατρικό τημ. Δούλεψα σκληρά και έδειξα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θέλει λίγο χρόνο για να μπορέσω να βρω τα πατήματα μου στο γήπεδο γιατί ξέρω πολύ καλά τι χρειάζεται η ομάδα από εμένα”.

-ΕΡ. Ο προσωπικός σου στόχος για φέτος;

-“Ένας και μοναδικός. Να παίξω στην Α1 με την ΕΝ.Κ.Καβάλας”.

-Η φετινή Α2 είναι καλύτερη από την περυσινή;

-Εννοείται! Οι ομάδες φέτος δε θα είναι 2-3 για την άνοδο αλλά 5-6 πολύ καλές ομάδες για τις δύο θέσεις και άλλωστε αυτό φάνηκε από τις πρώτες αγωνιστικές με τις εκπλήξεις που έγιναν”.

– Η δύναμη της ΕΝ.Κ.Καβάλας που βρίσκεται;

– “Στο ότι ήμαστε Οικογένεια! Δεν ήμαστε απλά παίκτες που φέτος βρεθήκαμε σε μία ομάδα. Λειτουργούμε άψογα και ξέρουμε τι θέλουμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Ξέρουμε τι θέλει από εμάς ο προπονητής, η διοίκηση και ο κόσμος. Έχουμε μία πλήρη ομάδα και ένα ρόστερ έτοιμο για το παραπάνω βήμα. Δύναμη μας και πάλι φέτος θεωρώ θα είναι ο κόσμος μας, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Τους θέλουμε κοντά μας ειδικά φέτος, όσο ποτέ άλλοτε”.

-Ο Ηλυσιακός αποτελεί τον “κακό δαίμονα” της Καβάλας, αυτός σας προβληματίζει, σας φοβίζει;

– “Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως δε μας φοβίζει καμιά. Για μας είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Το μόνο που “φοβόμαστε” πάντα η δική μας άσχημη μέρα. Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας ήμαστε άλλη ομάδα”.