Καρνέσης: «Θα τα δώσουμε όλα»

Τη στιγμή που έπρεπε να δηλώσει «παρών» το έκανε. Η Νήαρ Ηστ επικράτησε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι σήμερα απέναντι στον Αμύντα και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Τόλης Καρνέσης, στην επίσημη ιστοσελίδα ΣΕΠΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια  του πρωταθλήματος το οποίο σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη απέναντι στον Αμύντα:
«Η νίκη μας στο παιχνίδι με τον Αμύντα Δάφνης έχει ψυχολογική, αλλά και βαθμολογική σημασία. Τώρα έχουμε παιχνίδια με ακόμα μεγαλύτερα ενδιαφέροντα. Αν είχε έρθει η ήττα με Αμύντα, η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν ακόμα και μη αναστρέψιμη».

Για τα στοιχεία που έκριναν την τελική έκβαση του παιχνιδιού:
«Ο Αμύντας είναι μία ομάδα, φύσει επιθετική, που της αρέσει το τρέξιμο και παίζει πολύ καλά στο transition. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό, όπως και καταφέραμε τελικά. Από τη μέρα που έφυγε ο Κουπίδης έχουμε χάσει πολλά πράγματα από το επιθετικό μας παιχνίδι και προσπαθούμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μας όσον αφορά την άμυνα».

Σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Πλέον έχουμε καλύτερη ψυχολογία και θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια. Έχουμε… σημαδέψει κάποια παιχνίδια τα οποία φυσιολογικά πρέπει να τα κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για τη φετινή εικόνα της Α2:
«Όσον αφορά το επίπεδο είναι πολύ καλό σε σχέση με τις περασμένες χρονιές. Βλέπουμε τις ομάδες να είναι πάρα πολύ δυναμωμένες. Ωστόσο, δεν ξέρω αν θα αντέξουν οικονομικά ειδικά με το θέμα της επιχορήγησης. Η υπόθεση… άνοδος έχει κριθεί ως προς την πρώτη θέση που είναι καπαρωμένη από τη Δράμα.
Προσωπική μου γνώμη είναι πως για τη δεύτερη θέση θα παλέψουν οι Σέρρες, το Ρέθυμνο, η Ελευσίνα και το Λαύριο, με επικρατέστερες τις Σέρρες. Για τον υποβιβασμό είναι πολλοί οι υποψήφιοι και προς το παρόν είναι νωρίς για να προδικάσουμε κάτι. Τέλος, θα ήθελα να πω ότι και το επίπεδο της διαιτησίας είναι πολύ καλό».