Καρύδας: «Κανένα άδειο κάθισμα με τον Ηρακλή»

karydasΣτην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (12/11, 5μ.μ.) κόντρα στον επίσης αήττητο Ηρακλή. Οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου θέλουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να φτάσουν στο «6 στα 6» και να απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα.

«Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σ’ αυτό που έρχεται με τον Ηρακλή, που είναι μια ομάδα με ίδιους στόχους και μετράει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δεν περνάει από το μυαλό μας κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και να κερδίσουμε όλα τα ματς στο γήπεδο μας» εξηγεί ο Σάκης Καρύδας εν όψει της αναμέτρησης με τον «γηραιό» και προσθέτει: «Σε όλα τα παιχνίδια, αλλά κυρίως σ’ αυτά που είναι δύσκολα, χρειάζεται το πάθος για τη νίκη η δίψα από όλους τους παίκτες και ο ενθουσιασμός. Να εφαρμόσουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

Η βοήθεια του κόσμου επιβάλλεται… «Ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο στον Πανιώνιο, εκτός από το γεγονός ότι είναι μπασκετικός, στηρίζει πολύ την ομάδα. Θεωρώ ότι σ’ αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να υπάρχει άδειο κάθισμα στο γήπεδο και με την βοήθεια τους να φτάσουμε σε μια μεγάλη νίκη, προκειμένου να κάνουμε το ‘’6 στα 6’’ που θα μας δώσει ώθηση για το πρωτάθλημα» δηλώνει ο έμπειρος γκαρντ του Πανιωνίου.