Καρύδας: «Στην έδρα μας δεν θέλουμε να μας κερδίζει κανείς»

karydas sakis-koroivos

Το απόγευμα του Σαββάτου διεξάγεται στην Αμαλιάδα ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και ειδικά για τον Κόροιβο πιθανότατα είναι και ΤΟ μεγαλύτερο, από τη στιγμή που θα μείνει πολύ πίσω σε περίπτωση ήττας από την ΑΕΚ. Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ντέρμπι της αγωνιστικής, τονίζοντας φυσικά το πόσο επιτακτική είναι η νίκη για την ομάδα του…

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο καλούμαστε να κερδίσουμε, όπως συμβαίνει εξάλλου πάντα, ανεξαρτήτου με ποια ομάδα κι αν παίζουμε. Στην έδρα μας δεν θέλουμε να μας κερδίζει κανείς. Ούτε η ΑΕΚ, που έχει καλή ψυχολογία γιατί είναι μέχρι στιγμής αήττητη στο πρωτάθλημα. Ξέραμε από την αρχή πως το αρχικό μας πρόγραμμα δεν θα ήταν εύκολο, λόγω των δύσκολων εκτός έδρας αγώνων και των μακρινών ταξιδιών. Κατορθώσαμε και κάναμε κάποιες νίκες. Σίγουρα μας επηρεάζουν οι τρεις ήττες, αλλά και μας πεισμώνουν για τη συνέχεια, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα» τόνισε ο Σάκης Καρύδας.

«Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου. Ούτε εμείς ούτε η ΑΕΚ ήμασταν απόλυτα έτοιμοι. Τότε δεν είχαμε πολλή προπόνηση στα πόδια μας με μόλις 10 μέρες προετοιμασίας και ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Πλέον κερδίζουμε στην ομοιογένεια και καταλαβαίνουμε πιο εύκολα τι μπορεί να κάνει ο κάθε παίκτης» συνέχισε ο έμπειρος γκαρντ του Κοροίβου, συμπληρώνοντας:

«Ο κόσμος είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνουμε για τη φετινή χρονιά και θέλουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, σε συνδυασμό με μία νίκη που θα μας είναι σημαντική για τη συνέχεια».