Καστρίτης: «Έχουμε παίκτες για μεγάλα παιχνίδια»

kastritisΟ προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε στους εκπροσώπους για τη νίκη επί του Ηρακλή, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Α2 κατηγορία και ειδικά στην φάση που βρίσκεται τώρα το πρωτάθλημα.

Ο Καστρίτης χαρακτήρισε τους παίχτες του γεννημένους για μεγάλα παιχνίδια και πως πλέον η προσοχή στρέφεται στο επόμενο αγώνα κόντρα στο Παγκράτι, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση και την ώθηση που έδωσε στην ομάδα στα δύσκολα σημεία του αγώνα ελπίζοντας πως στον τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:  «Το ξέραμε και το περιμέναμε ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν εύκολο. Στην φάση του πρωταθλήματος που είμαστε, όλες οι ομάδες παλεύουν για κάτι και δεν έχει σημασία αν είναι για άνοδο ή για παραμονή κάτι που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει στο γήπεδο δίνει το 200%.

Νομίζω πως λόγο και της διακοπής αργήσαμε να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε δύσκολα και «στράβωσε» στην πορεία, τα παιδιά έμειναν συγκεντρωμένα και ειδικά στο β’ ημίχρονο μπήκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην άμυνα, κατέθεσαν πάθος και καρδιά και τελικά φτάσαμε σε μία πολύτιμη νίκη».

Για τα στοιχεία που τον προβλημάτισαν από τον αγώνα: «Πραγματικά πέρα από κάποια κομμάτια τακτικά που έχουμε να συζητήσουμε ειλικρινά έχω να πω το εξής: Οι παίχτες μας και όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ είναι γεννημένοι για μεγάλα παιχνίδια.

Δεν υπάρχει τίποτα να μας προβληματίζει και πλέον πηγαίνουμε στο Παγκράτι για ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίχτες μας και στην ομάδα και όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Για την συμπαράσταση του κόσμου που βρέθηκε στο ΔΑΚ: «Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και ειδικά σήμερα που το παιχνίδι «στράβωσε» ήταν δίπλα μας και στήριξαν τα παιδιά. Χειροκρότησαν στις δύσκολες στιγμές, πήραμε τεράστια ώθηση, τους ευχαριστούμε γι’ αυτό και μακάρι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε στο παιχνίδι με το Ψυχικό να καταφέρουμε αυτό που λέμε τόσο καιρό και να πανηγυρίσουμε μαζί τους την άνοδο».