Καστρίτης: «Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Ο Γιάννης Καστριτης έμεινε πλήρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Εθνικής επί της Ρουμανίας στην πρεμιέρα του Eurobasket U20. Ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν μεγαλοποίησε πάντως τη νίκη της Ελλάδας, η οποία έχει πολύ πιο δύσκολο έργο αύριο κόντρα στη διοργανώτρια Γερμανία.

«Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη το τουρνουά, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο αν δεν τον αντιμετωπίσεις σοβαρά. Και τα παιδιά μας σήερα ήταν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε μετά το ματς ο Καστρίτης.

Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι με την Γερμανία, ο προπονητής της Ελλάδας είπε: «Η σημερινή ήταν απλά μία νίκη», τονίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής για να προσθέσει: «Ακολουθούν εξίσου σημαντικά παιχνίδια, με πρώτο το αυριανό απέναντι στην οικοδέσποινα και πολύ ισχυρή Γερμανία, όπου καλούμαστε και πάλι να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».