Καταγγέλουν και καταδικάζουν

Η κακή φιλοξενία του Ερμή έγινε αφορμή, ώστε o Απόλλωνας να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τα όσα διαδραματίστηκαν.  

Όπως αναφέρεται χαραξτηριστικά στην ανακοίνωση των «μελανόλευκων», η αποστολή πήγε σε ένα δωμάτιο χωρίς πόρτες με αποτέλεσμα όποιος ήθελε έμπαινε ή έβγαινε, έβριζε, έφτυνε και έφευγε… ανενόχλητος.

Αναλυτικά:

«Ο Σύλλογός μας καταγγέλλει και καταδικάζει τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν στο κλειστό γήπεδο του Λαγκαδά στην αναμέτρηση της 18ης Απριλίου μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας του «ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ» και της αντίστοιχης του Συλλόγου μας για την 23η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, με την άφιξη της αποστολής μας στο ως άνω γήπεδο, οι παίκτες, προπονητές, συνοδοί κ.λ.π. οδηγήθηκαν όχι στα κανονικά αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, αλλά σε κάποια που είχαν πόρτες τύπου «σαλούν», χωρίς κλειδαριά, όπου εισέρχονταν ελεύθερα παράγοντες της γηπεδούχου, οπαδοί και όποιος γενικώς επιθυμούσε, έβριζαν και έφευγαν.

Η παραχώρηση των ελευθέρας εισόδου «αποδυτηρίων» ανάγκασε την αποστολή μας να μεταφέρει τους σάκους στον πάγκο προκειμένου να αποφευχθούν πιθανές κλοπές. Κατόπιν τούτου και πριν εξέλθουν οι διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας επεχείρησε να προθερμανθεί, κάτι που δεν κατέστη δυνατό καθώς εντός του αγωνιστικού χώρου και περιμετρικά των γραμμών του out περιφερόταν πλήθος οπαδών που έβριζαν, έφτυναν και παρεμπόδιζαν τους παίκτες μας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα επανειλημμένα ερίφθησαν αντικείμενα εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ μια μπομπίνα ταμειακής μηχανής κτύπησε έναν εκ των διαιτητών στο κεφάλι. Τέλος, με τη λήξη του αγώνα κι ενώ ο προπονητής μας έσπευσε να συγχαρεί τον αντίπαλο προπονητή, αυτός τον έβρισε χυδαία με προτροπές σεξουαλικού περιεχομένου».