Καταγγελίες από παίκτες του Ιωνικού ΝΦ για εμπαιγμό και «τζάμπα μάγκες» που το παίζουν «πρόεδροι»!

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Ιωνικός ΝΦ συμμετέχει σε αυτή προκειμένου να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Την ίδια ώρα, ωστόσο παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου την περασμένη περίοδο, εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν τη διοικούσα επιτροπή του συλλόγου για εμπαιγμό στην καταβολή των δεδουλευμένων τους! Όπως μάλιστα επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους αυτή «…αλλιώς τα χρήματά μας τα θεωρούμε χαμένα.. Αυτή η ανακοίνωση βγαίνει για την προστασία άλλων συναδέλφων-συναθλητών μας».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Εμείς οι παίκτες του ιστορικού σωματείου του Ιωνικού ΝΦ, καταγγέλλουμε την διοικούσα επιτροπή μπάσκετ και ιδίως τον κο Μαυραγάννη για τον εμπαιγμό στην καταβολή των συμφωνηθέντων προς εμάς.

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε τις τελευταίες μέρες για τις μεταγραφές του Ιωνικού ΝΦ για την ερχόμενη σεζόν, ενώ εμείς παραμένουμε απλήρωτοι αρκετό καιρό.

Όλοι μας έχουμε υποχρεώσεις που τρέχουν, κάποια παιδιά είναι από επαρχία και αυτά τα λεφτά τους είναι απαραίτητα για την διαβίωση τους.

Μετά την παραίτηση του κου Καρατζά για τα γνωστά κωμικά γεγονότα που εκτυλίχθησαν στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου με τους Άγιους Αναργύρους και παρόλη την δυσφορία μας για τις κινήσεις της διοίκησης και την πίκρα που νιώσαμε για την όλη συμπεριφορά της και όντας απλήρωτοι αρκετούς μήνες , δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα και μείναμε ενωμένοι ως μια γροθιά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να βρίσκεται στον προθάλαμο της Γ’ Εθνικής.

Σαν σωστοί επαγγελματίες με μισθούς ερασιτεχνών όμως.

Οι υποσχέσεις ήταν πως τα οφειλόμενα θα εξοφληθούν άμεσα με τη λήξη του πρωταθλήματος και αντ’ αυτού βλέπουμε τον Ιωνικό να κάνει μεταγραφές με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ και να μεταθέτει την αποπληρωμή των υποχρεώσεων του προς εμάς για μετά τον Σεπτέμβριο(!!!!!!).

Μια διοίκηση παντελώς απούσα και ανύπαρκτη όχι μόνο να μην βοηθάει με ούτε ένα ευρώ στους σοβαρούς τραυματισμούς των παικτών της ομάδας κατά την διάρκεια της χρονιάς (Χρηστος Κωστας Αντρεας Αρτουσενκο έκαναν χιαστούς με ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ δικά τους ), αλλά να μην ενδιαφέρεται καν να μάθει για την αποθεραπεία των παιδιών με ένα τηλεφώνημα.

“ΔΕΝ” ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ… έτσι και αλλιώς τα χρήματά μας τα θεωρούμε χαμένα.. Αυτή η ανακοίνωση βγαίνει για την προστασία άλλων συναδέλφων-συναθλητών μας για την υστεροφημία μας για την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και για να μην εμφανίζονται κάποιοι ως «τζάμπα μάγκες»…
Γιατί όλο αυτό γίνεται κατ εξακολούθηση από διάφορους τύπους που το παίζουν «πρόεδροι»..

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ.».