Καταγγελίες για τραμπουκισμούς και συκοφαντίες από τον ΚΑΟ Μελισσίων

Για απαράδεκτες συνθήκες, επικίνδυνη συμπεριφορά και ρεσιτάλ ψευδολογίας κάνει λόγο ο ΚΑΟ Μελισσίων, αναφορικά με τα όσα “έζησαν” παίκτες, προπονητές και συνοδοί της ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Οι ιθύνοντες τον ΚΑΟ Μελισσίων παρότι – όπως αναφέρουν – βίωσαν δύσκολες καταστάσεις από τη “φιλοξενία” που είχαν, έχουν… εντυπωσιαστεί περισσότερο από τα όσα υποστηρίζει η γηπεδούχος ομάδα με μία ανακοίνωση γεμάτη ανακρίβειες και ψεύδη, τα οποία όπως επισημαίνουν μοιάζουν ωσάν “να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”. Επισημαίνουν δε πως όποιος θέλει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το παιχνίδι μπορεί να το δει στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook. Τονίζουν δε ότι παρότι ήθελαν να έχουν και στιγμιότυπα από τη “ζεστή ατμόσφαιρα” που υπήρχε κατά την αποχώρηση της ομάδας από το κλειστό, δεν έχουν, διότι δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν περισσότερο τη σωματική ακεραιότητα της αποστολής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΑΟ Μελισσίων

“Μετά τους τραμπουκισμούς και οι συκοφαντίες

Τo βράδυ της Δευτέρας 20/2, οι παίκτες, προπονητές, συνοδοί και φίλοι του ΚΑΟ Μελισσίων που βρεθήκαμε στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, βιώσαμε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του Σωματείου μας.

Συνεχείς ύβρεις από μερίδα των «φιλάθλων» των γηπεδούχων στην εξέλιξη, αλλά κυρίως μετά το τέλος του αγώνα, σωματικοί και λεκτικοί προπηλακισμοί με το σφύριγμα της λήξης, αλλά και κατά την προσπάθεια αποχώρησης της ομάδας από το Κλειστό Γυμναστήριο, ήταν το σκηνικό της απαράδεκτης και επικίνδυνης συμπεριφοράς, την οποία δεν προσπάθησαν ούτε στο ελάχιστο να εμποδίσουν οι παράγοντες της Νέας Ιωνίας.

Η διοίκηση του ΚAΟ Μελισσίων, εκτιμώντας τη συμπεριφορά αρκετών παικτών της γηπεδούχου ομάδας και του προπονητή κ. Δαμιανίδη, όπως και μικρής μερίδας των φίλων της που μπήκαν μπροστά στους υπόλοιπους «αγανακτισμένους» οπαδούς τους διευκολύνοντας την αποχώρησή μας μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα, δεν προχώρησε σε καταγγελία για αυτές τις συμπεριφορές τραμπούκων, ούτε για την ένοχη σιωπή των παρόντων διοικητικών παραγόντων της Νέας Ιωνίας.

Φαίνεται ότι η καλή μας πρόθεση εκλαμβάνεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα ο «κλέφτης» να φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Με έκπληξη μάθαμε ότι η διοίκηση του σωματείου της Νέας Ιωνίας προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, στην οποία όμως δεν βρίσκει ούτε μια αράδα για να ζητήσει συγγνώμη για τους τραμπουκισμούς. Για τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον!

Ανακοίνωση Νέας Ιωνίας

Αντίθετα οι συντάκτες της ανακοίνωσης επιδίδονται σε ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας και ανακριβειών. Κάνουν λόγο για… χειρονομίες προς μικρά παιδιά, τραυματισμούς παικτών τους, αντιαθλητικό παιχνίδι και ύβρεις. Όλα αυτά από την πλευρά της ομάδας μας! Επειδή δεν είμαστε ψυχολόγοι για να ερμηνεύσουμε τα… οράματα που έβλεπαν, μπορούμε να καταλήξουμε πως κοιτούσαν σε λάθος πλευρά του γηπέδου και μπέρδεψαν τις φανέλες των δύο ομάδων. Η σύγχυσή τους άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι μέτρησαν (στην ανακοίνωσή τους) περίπου τις διπλάσιες τεχνικές ποινές από αυτές που δόθηκαν στον αγώνα.

Η ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας μπορεί να εξυπηρετεί όποιον στόχο θέλει ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων της ομάδας τους. Αυτό ας το χειριστούν όπως θέλουν οι παράγοντες – θεατές των τραμπουκισμών.

Αυτό που δεν ξέρουμε, είναι το πως θα χειριστούν, στα αρμόδια (όχι αθλητικά) όργανα, όσα αναφέρουν για «ευνοϊκή μεταχείριση και προώθηση» του Σωματείου μας. Προφανώς όταν δεν επαρκούν οι τραμπουκισμοί, επιστρατεύεται η συκοφαντία. Με τον Σύλλογο μας όμως δεν θα παίζει κανένας. Τέρμα τα παραμυθάκια με δράκους και τα άλλοθι για τις ήττες.

Κύριοι, πιστέψτε μας είναι πιο απλό να παραδεχθείς μια ήττα και να πας παρακάτω. Ο ΚΑΟ Μελισσίων έχει βιώσει το συναίσθημα της αδικίας, έχει βιώσει υποβιβασμούς που ήταν αποτέλεσμα και διαιτητικών λαθών, όπως εκείνο το (προ δύο ετών) αλήστου μνήμης παιχνίδι μεταξύ μας στο γήπεδό μας, που ήταν (εντέλει) καθοριστικό για τον υποβιβασμό μας στην Β’ ΕΣΚΑ. Ποτέ όμως δεν θα πέφταμε στο επίπεδο αυτό, με ανυπόστατες φημολογίες και δήθεν καταγγελίες για να θολώσουμε τα νερά.

Όμως, προς έκπληξη κάποιων, που πιστεύουν ότι μπορούν να λένε ότι τους κατέβει χωρίς αποδείξεις, υπάρχει και η εικόνα που δίνει απαντήσεις για όλα. Επειδή δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι, όποιος έχει απορίες μπορεί να δει ολόκληρο τον αγώνα στη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, αγωνιστικά και μη. Δυστυχώς και επειδή δεν θέλαμε να διακινδυνεύσουμε περαιτέρω τη σωματική μας ακεραιότητα, δεν μπορέσαμε να τραβήξουμε στιγμιότυπα και της… ζεστής ατμόσφαιρας κατά την αποχώρηση της ομάδας μας, έξω από το κλειστό της Νέας Ιωνίας μετά τον αγώνα.

Η Διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων”