Κατεγγέλουν το… εξαφανισμένο βίντεο!

Νέα ανακοίνωση καταγγελία εξέδωσε ο Κόροιβος εξέδωσε για το γεγονός ότι το βίντεο του επίμαχου αγώνα με τη Νήαρ Ηστ όλως περιέργως έχει… εξαφανιστεί, τη στιγμή που αποτελούσε αποδεικτικό στοιχείο για τα όσα συνέβησαν από τους διαιτητές και τους οπαδούς της αθηναϊκής ομάδας.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και όλα τα Μέλη του Συλλόγου «ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ»  Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ο Υ Μ Ε  τις μεθοδευμένες ενέργειες που έγιναν και γίνονται σε βάρος του Συλλόγου μας, όσον αφορά την διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος (27η αγωνιστική) με τον Α.Ο ΝΗΑΡ ΗΣΤ, την 21-5-2011 στην Καισαριανή και τη μαζική είσοδο των οπαδών της γηπεδούχου στον αγωνιστικό χώρο και τον προπηλακισμό των παικτών μας. Κάτι που βεβαίως γράφηκε στο ΦΑ και αναμένουμε εξελίξεις.

Όμως εν όψει της εκδίκασης της Ένστασής μας, στην οποία θα βεβαιωθούν τόσο τα διαδραματισθέντα επεισόδια σε βάρος των παικτών μας, όσο και τα διαπραχθέντα λάθη των Διαιτητών, όλως αιφνιδίως και ως δια μαγείας, η Εταιρεία που έχει αναλάβει την μαγνητοσκόπηση των αγώνων –μετά από συνεννόηση με τις ομάδες της Α2,  ενώ μέχρι την Τρίτη  13.00 δεν  γνώριζε πού βρίσκεται το άτομο που βιντεοσκόπησε τον αγώνα, το απόγευμα, μας ανακοίνωσε ότι του συνέβη τροχαίο ατύχημα !!!

και δεν μπόρεσε να βιντεοσκοπήσει τον αγώνα, παρά το γεγονός ότι ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ένα άτομο στην κερκίδα,  με  τρίποδα και  Βίντεο, να τραβάει τον αγώνα. Μάλιστα μετά την διακοπή  25’’, πριν το τέλος του αγώνα και την εντολή για εκκένωση των κερκίδων, ο συγκεκριμένος κύριος εξαφανίσθηκε!!.

Επειδή εμείς, δεν θα γίνουμε  ερευνητές, ούτε μυστικοί πράκτορες να δούμε που πήγε ή εάν πήγε ή γιατί δεν πήγε, ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους Αρμόδιους Φορείς και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Εισαγγελέα όπως  διερευνήσει σε βάθος το συγκεκριμένο γεγονός, διότι με την απώλεια του παραπάνω βίντεο, αποκρύβονται οι ασχήμιες, τόσο των «οπαδών» της γηπεδούχου ομάδας, όσο και  τα  διαιτητικά «εγκλήματα» του Α και Β διαιτητών σε βάρος της ομάδας μας.

Δεν υπάρχει λογική εξήγηση να υπάρχουν όλα τα βίντεο των 13 αγώνων της  Νήαρ Ηστ στην έδρα της και να εξαφανίζεται ή να μην υπάρχει το επίμαχο βίντεο της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Είναι καιρός η μπασκετική μαφία που λυμαίνεται τον χώρο να λογοδοτήσει. Τέλος η ανοχή σε όλα αυτά τα αρπακτικά, ΚΑΛΟΥΜΕ δε την Ελληνική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Κ) όπως επιληφθεί του ζητήματος και μέσω των αρμοδίων Επιτροπών της, ερευνήσει το γεγονός σε βάθος, για να περιφρουρήσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».