Κατσαβόπουλος: «Η παραμονή στην κατηγορία παραμένει βασικός μας στόχος»…

Η μάχη για να μπορέσει ο Έσπερος ΑΟΠΑ να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα, δίνεται κάθε αγωνιστική. Άλλωστε όπως τονίζει ο Λευτέρης Κατσαβόπουλος «… η παραμονή στην κατηγορία είναι ο βασικός μας στόχος. Για να τα καταφέρουμε πρέπει σε κάθε αγώνα να μπαίνουμε και να παίζουμε λες και είναι τελικός». Κι αυτό προτίθενται να κάνουν στον αχαϊκό σύλλογο και στο ματς κόντρα στον Ιωνικό ΝΦ.

Ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως το χαρακτήρισε ο άσος του Εσπέρου ΑΟΠΑ . «Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη», σχολίασε στο επίσημο site του συλλόγου και συνέχισε…

-Έχοντας φτάσει στα μέσα του α’ γύρου ποια γεύση σου έχει αφήσει το φετινό πρωτάθλημα;
«Υπάρχει μια πικρή γεύση διότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει δύο ακόμη νίκες. Όμως όλοι γνωρίζαμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα φέτος».

-Ποιος είναι ο στόχος και πώς μπορείτε να τον εκπληρώσετε;
«Η παραμονή στην Κατηγορία είναι ο βασικός μας στόχος. Για να τα καταφέρουμε πρέπει σε κάθε αγώνα να μπαίνουμε και να παίζουμε λες και είναι τελικός».

-Ο προσωπικός σου στόχος;
«Να προσπαθώ μέρα με τη μέρα να γίνομαι καλύτερος».

-Ποιες ομάδες θα παλέψουν για άνοδο και ποιες για την παραμονή;
«Θεωρώ φαβορί για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στη Β’ Εθνική το Αιγάλεω , τη Αχαγιά’ 82, τον Ιωνικό ΝΦ και την Μεγαρίδα. Όλοι οι υπόλοιπες θα παλέψουν για την παραμονή».

-Φώτσης, Γκακαλούδης, Καλινικίδης, Πέττας, Τσάμης, πέρυσι Πελεκάνος, τι σημαίνει η παρουσία τέτοιων παικτών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;
«Καταρχήν ανεβάζει το επίπεδο της Κατηγορίας. Δεύτερον δίνει έξτρα κίνητρο σε κάθε παίκτη να προσπαθήσει να τους κερδίσει».