Κατσαρός: «Να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας μας»

Με το ηθικό να βρίσκεται στα… ύψη αλλά συνάμα με απόλυτη προσήλωση, η Ενωση Ιλίου επιστρέφει στο κλειστό «Γ. Κακούρης», όπου την Κυριακή (1/12, 17:00) φιλοξενεί την Α.Κ. Χαλκίδας.

Η ομάδα θέλει να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά για να κατακτήσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη, η οποία θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της. Το παιχνίδι όμως χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, καθότι η Χαλκίδα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Γιάννης Κατσαρός μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την κυριακάτικη αναμέτρηση, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι, ντέρμπι.

«Ερχόμαστε με φόρα από τη Χίο, μετά το πρώτο μας διπλό. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη τη βδομάδα σε αυτά θέλουμε να κάνουμε. Τις τελευταίες 2-3 αγωνιστικές έχουμε βρει το ρυθμό μας και αυτό μας έχει δώσει αυτοπεποίθηση», ανέφερε αρχικά ο νεαρός γκαρντ της ομάδας μας και συνέχισε.

«Είναι ένα ντέρμπι. Αντίπαλός μας είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει αρκετές ανόδους. Το ότι είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση μαρτυρά ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Θα δώσουμε το 100 % μας για να πάρουμε τη νίκη και να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας μας, καθώς και αυτή θα βοηθήσει στο τελικό αποτέλεσμα γιατί ο κόσμος μας είναι ο 6ος μας παίκτης»

Οσο για τα σημεία που πρέπει να προσέξει η Ενωση ώστε να πάρει τη νίκη. «Ολα ξεκινούν από την άμυνα. Αυτή δίνει αυτοπεποίθηση και για την επίθεση. Αν παίξουμε όπως μας έχει πει ο κόουτς δεν θα έχουμε κανέναν απολύτως πρόβλημα.
Η Χαλκίδα έχει 5-6 παίκτες που ξεχωρίζουν. Θέλει προσοχή στα ελεύθερα σουτ ειδικά από τους Παπάδη, Στέφανου και Μητσιμπόνα. Επίσης θέλει μεγάλη προσοχή στο ποστ ειδικά από τους παίκτες που έχουν μεγάλα κορμιά».