Κατσούνης: “Με σκληρή δουλειά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ”

Τελευταίες ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του Κορωπίου, καθώς στις 24 του μήνα έχει οριστεί το… ραντεβού για τη νέα περίοδο. Ο προπονητής του συλλόγου Σάββας Κατσούνης έδωσε το “στίγμα” ενόψει της νέας χρονιάς, τονίζοντας ότι “… με σκληρή δουλειά να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ“.

“Το δυσκολότερο κομμάτι της χρονιάς ξεκινάει σε λίγες μέρες και αυτό που θέλω να ευχηθώ πρώτα απ΄ όλα είναι υγεία. Μας ευχαριστεί το γεγονός οτι νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά έρχονται στην ομάδα μας, όπως και οτι συμβάλλαμε κυρίως με την περσινή μας πορεία πολλά παιδιά να μεταγραφουν σε υψηλότερες κατηγορίες”, τονίζει ο προπονητής του Κορωπίου που περιμένει στις 19:00 της Πέμπτης (24/8) τους παίκτες στο κλειστό “Γ. Παπασιδέρης” και συμπλήρωσε:
“Σ’ αυτό το σημείο να τονίσω οτι δεν θα θέλαμε να σταθούμε εμπόδιο στην εξέλιξη των παιδιών και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που προχωρήσαμε σε ριζική ανανέωση της ομάδας με τις φιλοδοξίες μας να είναι αρκετά υψηλές. Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής φαντάζει δυσκολότερο από κάθε άλλη χρονιά και με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσφέρουμε ωραίο μπάσκετ στο κοινό”.