Κατσούνης: «Προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα»

katsounisΜε στόχο την τέταρτη σερί επιτυχία του, ο Αετός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (17/1) με τον ΟΦΗ στο κλειστό του Στρέφη. Ο τεχνικός της ομάδας, Σάββας Κατσούνης μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΓΑΣ ΑΕΤΟΣ στο facebook τόσο για την μέχρι στιγμής πορεία των νεοφώτιστων στην Α2, όσο και για το δύσκολο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του Αετού και τις τρεις σερί νίκες: “Είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές και θεωρώ ότι βάση της εικόνας μας δικαιούμασταν ακόμη μία νίκη. Ειδικά στα τρία τελευταία ματς με Φίλιππο, Λαύριο και Ερμή, η ομάδα έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Νίκες όπως αυτή στον Λαγκαδά μας τονώνουν την αυτοπεποίθηση και βοηθούν σημαντικά στο να μπορούμε να δουλεύουμε καλύτερα και με μεγαλύτερη όρεξη στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε ότι οφείλουμε να μένουμε πάντα προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Με το που τελειώνει το ένα ματς το Σάββατο, πρέπει να κοιτάζουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι και το πως θα είμαστε ακόμη καλύτεροι από το προηγούμενο”.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ: “Βλέπουμε κάθε αγωνιστική ότι στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες τη νέα χρονιά και μάλιστα τον έχριζαν ως φαβορί για την κατάληψη υψηλής θέσης. Με παίκτες… μπαρουτοκαπνισμένους και έναν προπονητή καταξιωμένο στη κατηγορία είχε την εικόνα της ομάδας που μπορούσε να πλασαριστεί ψηλά. Ωστόσο κάποιες ατυχίες τους έφεραν πίσω. Φαινομενικά δείχνει αποδυναμωμένος όμως μέσα στο γήπεδο είναι μια ομάδα με αρχές που παλεύει όλα τα ματς εντός ή εκτός έδρας και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι τα περισσότερα παιχνίδια τα έχει χάσει στις λεπτομέρειες. Άρα πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πολύ δυνατό αγώνα”.

Τι πρέπει να προσέξει ο Αετός για να φτάσει στη τέταρτη σερί νίκη του; “Ο ΟΦΗ έχει ποιότητα σαν ομάδα και το γεγονός ότι του λείπει ο φυσικός του ηγέτης ο Κιτσούλης, είναι κάτι που μπορεί να κάνει απρόβλεπτο το παιχνίδι του. Έχει έναν προπονητή που δουλεύει όλη την εβδομάδα για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό και δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να βγάλει η ομάδα στο παρκέ για να καλύψει τα κενά και τις απουσίες της. Κάπως έτσι πιστεύω την… πάτησε και το Λαύριο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλα τα ενδεχόμενα και για όλα τα πιθανά συστήματα που μπορεί να εφαρμόσει ο αντίπαλος ο οποίος διαθέτει πολύ καλές μονάδες”.