Κερασοβίτης: «Έχουμε προετοιμαστεί για την καλύτερη ομάδα της Α2»

Ο Αμύντας θα υποδεχθεί αύριο (13/4, 17.00) τον πρωτοπόρο της Α2Ιωνικό Νίκαιας, στο Κλειστό του Υμηττού. Ο Γιώργος Κερασοβίτης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το ματς στο Μεσολόγγι και την διαιτησία, αλλά και το εντός έδρας παιχνίδι με το απόλυτο φαβορί του φετινού Πρωταθλήματος.

 

Ο πολύπειρος Guard σχολίασε, αρχικά, την ήττα από τον Χαρίλαο Τρικούπη: «Στο Μεσολόγγι παίξαμε καλά. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Φτάσαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να διεκδικούμε την νίκη μας. Αν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω και έμπαινε το τελευταίο σουτ, θα φεύγαμε νικητές».

Σχολίασε, επίσης, και τις δηλώσεις του Θοδωρή Βαρδιάνου στην Συνέντευξη Τύπου στο Κλειστό του Μεσολογγίου: «Ίσως έπαιξε το ρόλο της και η διαιτησία, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτό. Δεν είναι ούτε η πρώτη φορά, ούτε η τελευταια… Εμείς θα πρέπει να μένουμε πάντα συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι».

Ολοκληρώνοντας, αναφέρθηκε στους Νικαιώτες και το αυριανό παιχνίδι: «Σε κάθε ματς μπαίνουμε να πάρουμε οτι καλύτερο μπορούμε και, πρώτα από όλα, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε προετοιμαστεί καλά όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο απέναντι στην αδιαμφισβήτητα καλύτερη ομάδα της κατηγορίας».