Κεσαπίδης: «Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα»

Με ένα δυνατό παιχνίδι ξεκινάει η επανέναρξη του πρωταθλήματος για τα Χανιά καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ΝΕΜ. Ο Ανδρέας Κεσαπίδης μιλώντας εν όψει του αγώνα αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για ένα νέο πρωτάθλημα, αλλά και για τον επερχόμενο αντίπαλο. 

«Οι περισσότερες ομάδες εκτός από τη διακοπή είχαν να αντιμετωπίσουν και τα κρούσματα και μείς μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Οπότε πρώτο μέλημα είναι να επιστρέψουν όλες οι ομάδες υγιείς πίσω, το μπάσκετ έρχεται αυτή τη στιγμή πιο πίσω… Μετά από ένα μήνα διακοπής ότι χτίσαμε όλες οι ομάδες θα χρειαστεί καιρός για να το ξαναβρούμε. Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ δύσκολο. Τα Μέγαρα είναι ίσως το πιο πλήρες ρόστερ της κατηγορίας. Επιβάλει το ρυθμό της, επιτρέπει μόνο 60 πόντους, οπότε είναι πολύ σημαντικό γι΄αυτούς. Ετοιμαζόμαστε καλά, δεν έχουμε τραυματισμούς. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι τακτικά. Θα προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε από το ρυθμό τους, να τους χαλάσουμε το παιχνίδι και να μείνουμε έως το τέλος στη διεκδίκηση του παιχνιδιού».