kitsoulisΔεν άντεξε για πολύ μακριά από την Κρήτη και έτσι ο Βασίλης Κιτσούλης ένα χρόνο μετά επιστρέφει στο νησί για να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ

Παρά το γεγονός πως τον 30άχρονο φόργουορντ τον πολιορκούσε και η Καβάλα, τελικά τον κέρδισε ο κρητικός σύλλογος και έτσι για ακόμα μία σεζόν θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Φώτη Τακιανού. 

«Ήταν πολύ τιμητικό και ο Τζήμας και ο Πενταζίδης που ασχολήθηκαν με την περίπτωσή μου. Θεωρώ μεγάλη τύχη και σωστή επιλογή για έναν αθλητή να παίξει στην ομάδα της Καβάλας. Ωστόσο, ο κόουτς Τακιανός και η εξαετή γνωριμία μας σε συνδυασμό ότι με την πρώτη μου χρονιά στο Ηράκλειο είχα περάσει καλά παρά τις δυσκολίες, με οδήγησαν στο να ξαναφορέσω την φανέλα του ΟΦΗ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιτσούλης και συνέχισε:

«Καταλυτικό ρόλο επίσης έπαιξε η παρουσία του προέδρου Γιάννη Δανδάλη για τον οποίο θεωρώ ότι είναι ένας παράγοντας που δύσκολα βρίσκεις στο μπασκετικό χώρο. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον μάνατζερ της ομάδας Μάνο Σφακιανάκη για την πολύτιμη συμβολή του να επιστρέψω στο Ηράκλειο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της ελπίζοντας παράλληλα να έχουμε στο πλευρό μας και τον κόσμο του ΟΦΗ».