Κιτσούλης: «Καταπληκτικό κλίμα στον Αίολο»

kitsoulisO Αίολος Αστακού προελαύνει αήττητος και σίγουρα ο Βασίλης Κιτσούλης θα νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να παίξει φέτος σε χαμηλότερη κατηγορία από την Α2...

Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αιόλου για την προσπάθεια που γίνεται και για το ματς με τον Πολύγυρο που θα γίνει αύριο στο κλειστό της Βόνιτσας:

“Μετά από 6 αγωνιστικές η ομάδα μας συνεχίζει αήττητη την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής Βορρά. Είναι σίγουρα ένα πολύ καλό ξεκίνημα και δείχνει τη δουλειά που γίνεται από όλους στην ομάδα αλλά σίγουρα είναι επίσης πολύ νωρίς για να καθησυχάσουμε από τη στιγμή που ο στόχος της ανόδου είναι μονόδρομος για την φετινή ομάδα. Για άλλη μια εβδομάδα δουλέψαμε όπως έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Πολύγυρου.

Πρέπει να παρουσιαστούμε για άλλο ένα παιχνίδι σοβαροί από την αρχή, να ελέγξουμε το ρυθμό και να φτάσουμε στη νίκη που θα είναι απλά άλλο ένα βήμα προς τον στόχο. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και να μην δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας αμφισβητήσει. Είναι μια ομάδα που αποτελείται από καλούς παίχτες που έχουν παίξει μαζί και στο παρελθόν και γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου.
Το αποτέλεσμα κρίνεται καθαρά από τη δική μας απόδοση και πρέπει αυτό να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που έως τώρα μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό σε όλα τα επίπεδα( πρόεδρος – διοίκηση- προπονητές – παίχτες ) και πιστεύω πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στον στόχο”.