Κλιγκόπουλος: «Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμοι στόχοι»

kligopoulos_kostasΟ Πορφύρας σημείωσε τη νίκη της ημέρας στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ και ο Κώστας Κλιγκόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) τόσο για το πως η ομάδα του κατέβαλλε τον πανίσχυρο Ερμή Πειραιά, όσο και για τους στόχους που έχει στη συνέχεια του άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σημαντική νίκη επί του Ερμή Πειραιά:

Αυτή η νίκη ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα. Είχαμε παίξει με τον Ερμή και πριν 2 βδομάδες για το Κύπελλο όπου και χάσαμε, όμως αυτό μας βοήθησε γιατί γνωρίζαμε τον αντίπαλο. Μέσα στο παιχνίδι καταφέραμε να περιορίσουμε σε ένα βαθμό τα ατού του Ερμή. Γενικά παίξαμε καλά και φτάσαμε σε μία κατά γενική ομολογία δίκαιη νίκη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ερμή.

Για τους στόχους του Πορφύρα:

Θα φανεί κοινότυπο, όμως δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμοι στόχοι. Το μόνο που κοιτάμε είναι το επόμενο παιχνίδι. Ίσως τώρα μετά τη νίκη επί της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος μπουν κάποιοι στόχοι, όμως και πάλι στόχος παραμένει απλά μία καλή πορεία.

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ:

Θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία κατάσταση όπου δύο και τρεις ομάδες διεκδικούν την άνοδο κι αυτό βοηθάει, καθώς στο παρελθόν ο πρωταθλητής ξεχώριζε από νωρίς κι έχανε το ενδιαφέρον. Φέτος περιμένω ότι αυτό δεν θα γίνει γιατί αρκετές ομάδες είναι καλές.