Μαυραγάνης: «Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Δεν χρειάστηκε να περιπλανηθούν πολύ οι άνθρωποι του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ώστε να φτάσουν …μες στην Ικαρία, και να αρπάξουν το ροζ φύλλο αγώνα από τον Ίκαρο. Μπορεί να μην είχαν βιολιά, όμως μαέστρος στους 101 πόντους που πέτυχαν ήταν ο Γιώργος Μαυραγάνης, ο οποίος σημείωσε τους 41 από αυτούς.

Καθώς γλεντούσαν τους δυο βαθμούς της νίκης, μεθυσμένοι από την ευχάριστη ατμόσφαιρα του γηπέδου, δεν λησμόνησαν καθόλου τα τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, βάζοντας πλώρη για νέες κατακτήσεις μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Για αυτούς τους στόχους, αλλά και το παιχνίδι με τους νησιώτες μίλησε στο infobasket.gr ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης :
«Για το ματς δεν μπορείς να κάνεις κριτική ξέρουμε ποιοι είμαστε και που στοχεύουμε. Αυτό όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν οι γεμάτες εξέδρες στο κλειστό του Αγίου Κηρύκου. Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια στην ομάδα της Ικαρίας», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των “κυανόλευκων”, ενώ στη συνέχεια αξιολόγησε την ατομική του επίδοση:
«Οσον αφορά τους 41 πόντους που πέτυχα , έχουν μικρή σημασία μπροστά στην αξία των δυο βαθμών. Η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και πολύ πιθανών να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα».