Κολώκας: «Οι παρατάσεις μας έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου»

kolwkas-markosΣτο Ψυχικό δύσκολα θα ξεχάσουν το ματς της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον ΟΦΗ καθώς  εξέλιξη του “έσπασε καρδιές”. Ο Μάρκος Κολώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, οι οποίοι «είχαν το μομέντουμ τόσο στο τέλος της κανονικής διάρκειας όσο και στο τέλος της πρώτης παράτασης”, αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στο -επίσης αήττητο- Λαύριο το προσεχές Σάββατο.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στην εμπειρία και την ποιότητα των παικτών που έχουμε. Ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλά και έβαλε μεγάλα σουτ. Αν δεν είχαμε υπομονή δεν θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είχε το μομέντουμ τόσο στο τέλος της κανονικής διάρκειας όσο και στο τέλος της πρώτης παράτασης. Δείξαμε υπομονή και δεν θέλαμε να κάνουμε τη γκέλα στην έδρα μας», δήλωσε αρχικά ο πολύπειρος φόργουορντ, και συνέχισε  στο αναφερόμενος στο αν οι Κρητικοί αιφνιδίασαν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του:

«Δεν θα έλεγα ότι μας αιφνιδίασε. Ξέρουμε ότι η Α2 είναι πολύ δύσκολη. Απλά περιμέναμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα αρχίσουν να “λυγίζουν”. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη και να υποτιμήσεις τις αντίπαλες ομάδες στην Α2 γιατί θα το πληρώσεις».

Τέλος, έκλεισε μιλώντας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο: «Είναι μία παραδοσιακή δύναμη της Α2. Τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους. Είναι από τις ομάδες που θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Οι δύο παρατάσεις με τον ΟΦΗ μας έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αν θέλουμε να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα και να κάνουμε το 3-0 στο πρωτάθλημα».