Κολώκας: «Το παιχνίδι κρίθηκε η ψυχραιμία κι ο δυναμισμό»

kolwkas-markosΧάρη στη ψυχραιμία που έδειξε στη γραμμή των ελευθέρων βολών, το Ψυχικό κατέκτησε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Κόροιβο. Ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα των βορείων προαστίων διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Μάρκος Κολώκας, ο οποίος με την πολύ καλή δουλειά που έκανε σε άμυνα και επίθεση αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε για τα “κλειδιά” της νίκης, ενώ ανέφερε πως στο τέλος του πρώτου γύρου θα δείξει ποιες ομάδες πάνε για άνοδο.

«Το παιχνίδι κρίθηκε η ψυχραιμία κι ο δυναμισμός που δείξαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι καλές ομάδες φαίνονται στο τέλος. Πιστέψαμε στον εαυτό μας, παίξαμε κάποιες καλές άμυνες και πήραμε το παιχνίδι», για να συνεχίσει λέγοντας:

«Εκεί που περάσαμε μπροστά στο σκορ στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου είναι κομβικό. Αυτό, όμως, είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε γιατί κάνουμε συνέχεια να μας φτάνουν στο σκορ. Ευτυχώς μέχρι τώρα το ξεπερνάμε και παίρνουμε πάλι το προβάδισμα».

Τέλος, απέφυγε να μιλήσει για τις ομάδες που βλέπει να μονομαχούν για την άνοδο στη Basket League ΟΠΑΠ: «Είναι πολύ νωρίς να πεις το οτιδήποτε. Οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν τα πατήματά τους. Στο τέλος του πρώτου γύρου θα μπορούμε να πούμε περισσότερα«.