Κομποδιέτας: «Κακή βραδιά σε όλους τους τομείς», Δελέγκος: «Αφιερωμένη στον Σκλήβα»

Ενα μεγάλο διπλό πήρε ο Απόλλωνας Πάτρας μέσα στην Καρδίτσα με τους «μελανόλευκους» να σημειώνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους. Οι δύο προπονητές μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης για την εικόνα των ομάδων τους. 

Ο Κώστας Δελέγκος από τη δική του πλευρά, ανέφερε. «Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα και στα 40 λεπτά, τους αξίζουν συγχαρητήρια, Δίκαια νίκη. Ημασταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, το ελέγχαμε. Γνωρίζαμε πως αν ήμασταν από την αρχή συγκεντρωμένοι, κάποια στιγμή η Καρδίτσα πιστεύαμε ότι  θα λυγίσει από το άγχος και έτσι χτυπήσαμε με κάποια εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Σίγουρα αυτή η νίκη μπορεί να μην λέει πολλά, αλλά μπορεί και να λέει σύμφωνα με το πως σκεφτόμαστε εμείς το κάθε παιχνίδι.. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς, κάνει πολύ καλή δουλειά, ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος. Σίγουρα το καινούργιο γήπεδο είναι στολίδι… Θέλουμε να αφιερώσουμε στον Αντώνη Σκλήβα τη νίκη γιατί στην τελευταία προπόνηση είχε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Επαθε κάταγμα στο πόδι και θα λείψει καιρό. ».

Από τη δική του πλευρά ο Κώστας Κομποδιέτας δήλωσε. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Η ομάδα μας, δεν ανταπεξήλθε. Ο κόσμος φεύγει με πικρία, ζητάμε συγγνώμη. Δεν σημαίνει όμως ότι η διαφορά των δύο ομάδων είναι αυτή που φαίνεται στο σκορ. Ηταν μία κακή βραδιά σε όλους τους τομείς… Τα παιδιά είναι πραγματικοί αγωνιστές, δεν το λέω για να τους χαϊδέψω τα αυτιά. Εχουν καταφέρει να είναι στο 5-3 και σήμερα στο 5-4 με δύο εκτός έδρας νίκες. Που σημαίνει ότι κάτι κάνουν… Εγώ στηρίζω αυτούς τους παίκτες. Εχουμε ακόμα 21 αγώνες. Μπορεί να παίζεις με τον τελευταίο και να χάσεις και με τον Ολυμπιακό να κερδίσεις… Η συνέχεια θέλει κάτω το κεφάλι. Πρέπει να είναι σκληρή η προπόνηση για να κάνουμε τον κόσμο της Καρδίτσας χαρούμενο».