Κομποδιέτας: «Πάντα δύσκολα στην Αθήνα», Σανδραμάνης: «Δε βλέπουμε κούραση»

Ο Α. Σ. Καρδίτσας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Τρίτωνα (20/11) και οι Κώστας Κομποδιέτας και Χρυσόστομος Σανδραμάνης μίλησαν ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Α2, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να στέκεται στη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα.

Του Δημήτρη Κουντούρη

«Το αυριανό ματς, είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα που θα παίξουμε στην πρωτεύουσα, με την ομάδα του Τρίτωνα. Μια ομάδα η οποία παλεύει όλα τα ματς στην έδρα της και προσπαθεί με όλους τους αντιπάλους για το καλύτερο. Είχαμε μόνο δύο μέρες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, μετά τη νίκη του Σαββάτου με τον Οίακα. Δουλέψαμε πάνω στα συστήματα του αντιπάλου, αφομοιώσαμε κάποιες τακτικές, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε μια έδρα η οποία μετά την περσινή άνοδο έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται. Οι παίκτες μετά τη νίκη έχουν ένα ακόμα κίνητρο για το ματς αυτό. Τα παιχνίδια στην πρωτεύουσα είναι πάντα δύσκολα, κρύβουν κινδύνους, υπάρχουν καλές ομάδες εκεί, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

Από την πλευρά του, ο Χρυσόστος Σανδραμάνης έδειξε ιδιαίτερη πίστη στην ομάδα του.

«Ο Τρίτωνας θέλει πολύ τη νίκη. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες ομάδες, όλες θέλουν πολύ τη νίκη, τα ματς στην Α2 είναι πολύ περίεργα. Παίζουμε πολλά παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πρέπει να μάθουμε έτσι. Είμαστε πολλά παιδιά, είμαστε όλοι έτοιμοι. Δε βλέπουμε κούραση σε αυτά, προετοιμαστήκαμε αυτές τις δύο μέρες και πάμε για να κερδίσουμε».