Κομποδιέτας: «Στο ζενίθ η ψυχολογίας μας»

Ακόμη ένα “πρέπει” για τον Δούκα, ο οποίος υποδέχεται αύριο (Σάββατο 18/2, 17:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά  το Ηράκλειο. Οι παίκτες του Γιάννη Τζήμα θα διεκδικήσουν την ένατη συνεχόμενη νίκη τους προκειμένου να διατηρηθούν σε απόσταση… βολής από τη κορυφή της βαθμολογίας. 

Ο Αλέξης Κυρίτσης ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μικροενοχλήσεις στη γάμπα και δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, όμως θα συμπεριληφθεί κανονικά στη δωδεκάδα του αυριανού αγώνα. Αντίθετα, εκτός θα μείνει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κώστας Τζιάλλας ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του (διάστρεμμα). 

Κομποδιέτας: «Στο ζενίθ η ψυχολογίας μας»

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης ακόμη μιας νίκης, αλλά και στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας, στάθηκε στις δηλώσεις του αναφορικά με τη συνάντηση με το Ηράκλειο ο Δημήτρης Κομποδιέτας: Είναι ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε, αφενός για να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας και αφετέρου για να παραμείνουμε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το ματς με το Ηράκλειο, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει παρουσιάσει πολλά και καλά στοιχεία τις τελευταίες αγωνιστικές”, τόνισε ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ του Α.Σ.Ε. Δούκα και πρόσθεσε:

“Πρέπει να μπούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με διάθεση εξ αρχής, αυτό δηλαδή που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Οι οκτώ συνεχόμενες νίκες μάς έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στο ζενίθ, δουλεύουμε καλά και από την στιγμή που η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση θα διεκδικήσουμε μία ακόμα επιτυχία”.