Κουγιουμτζίδης: «Να παίξουμε ένα ελκυστικό μπάσκετ, κάτι που θα αρέσει…»

Αρκετά διαφοροποιημένη και με άλλη φιλοσοφία η Γέφυρα θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα. Με ένα ρόστερ νεανικό και έναν φιλόδοξο προπονητή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί στοχεύοντας στο ελκυστικό μπάσκετ και την ανταγωνιστικότητα.  

Ο νέος τεχνικός της Γέφυρας, Τάσος Κουγιουμτζίδης, μίλησε στα «Νέα των φίλων της Γέφυρας» για τους λόγους της απόφασής του να αναλάβει τον σύλλογο, το ρόστερ, αλλά και τους στόχους της ομάδας εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

«Το λίγο χρονικό διάστημα που είμαι στην ομάδα διαπίστωσα πως υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τον τόπο τους και την ομάδά τους. Ο λόγος που πήρα την απόφαση είναι ότι η διοίκηση μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι με πιστεύει πάρα πολύ και μου έδωσε όλα όσα χρειαζόμουν για να δουλέψω πάνω στο πλάνο», ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Γέφυρας για να συνεχίσει σχολιάζοντας το ρόστερ της ομάδας.

«Μετά τις τελευταίες προσθήκες του Χρήστου Ζιάγκα, του Χρήστου Κατεβαίνη, του Ανδρέα Ψευτογκά και του Μανώλη Πλακογιαννάκη μπορούμε να πούμε ότι το 90% του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και απομένει μία ακόμα προσθήκη για την ομάδα μας», ενώ στην πορεία αναφέρθηκε στο νεανικό σύνολο με το οποίο θα πορευτεί η Γέφυρα.

«Ολα τα παιδιά είναι προσωπικές επιλογές μου. Πιστεύω σε αυτό το πλάνο, έχω δουλέψει πάνω σε αυτό. Τα νέα παιδιά, πιστεύω ότι μπορούν να μας δώσουν την ώθηση να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη: