Κουλουριώτης: «Θα δώσουμε το 100%», Πελεκάνος: «Θέλουμε πολύ να πάρουμε νίκη»

Στην Πάτρα θα βρεθεί το Σάββατο (24/10) ο Οίακας για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στοχεύοντας στο τρία στα τρία. Ο Χάρης Κουλουριώτης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση, αναφέροντας. 

«Μετά από μια καλή νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση απέναντι στην Καβάλα, έρχεται μια δύσκολη αποστολή με το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα στην Πάτρα.

Ο Απόλλωνας έχει ποιοτικό ρόστερ και δείχνει φορμαρισμένος μετά τις δύο συνεχόμενες και σχετικά εύκολες νίκες της προηγούμενης εβδομάδας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και το ρυθμό του παιχνιδιού καθώς και να περιορίσουμε τα μακρινά για να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο μας.

Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο κλειστό της Περιβόλας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι».

Από τη δική του πλευρά, ο Μιχάλης Πελεκάνος, μιλώντας για την αναμέτρηση, δήλωσε. «Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι πολύ δύσκολο…δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αγώνα του Κυπέλλου. Ο Απόλλωνας θα έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του!

Προέρχεται από δυο νίκες κόντρα στον Τρίτωνα κ την Καβάλα στα οποία έδειξε ότι είναι μια παρά πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι οι παίκτες 100% για 40 λεπτά και να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα και πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Θέλουμε πολύ να πάρουμε νίκη εκτός έδρας».