Κουμάνταρος: «Δεν παίζεις κάθε μέρα με ένα από τα είδωλα σου»

Το πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι την Κυριακή (23/01, 17:00) με τον Μανδραϊκό να αντιμετωπίζει εντός έδρας, σ΄ενα δυνατό παιχνίδι τον Ηλυσιακό.

Ο Δημήτρης Κουμάνταρος  μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και  στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και για το πόσο την επηρέασε η διακοπή:
“Η αλήθεια είναι πως δεν κλείσαμε την χρονιά έτσι όπως θα θέλαμε, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία μας είναι ενθαρρυντική για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η σκληρή προσωπική άμυνα και το πάθος αποτελούν το σημα κατατεθέν μας. Είμαστε μια άπειρη ομάδα οπότε θα πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της συγκέντρωσης και των επιθετικών μας επιλογών. Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε όλες τις ομάδες, εμείς όντας υγιείς συνεχίσαμε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων και θεωρώ πως αυτό μας βοήθησε”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση:
“Ο Ηλυσιακος είναι ένας δυνατός αντίπαλος με ποιότητα στο παιχνίδι του. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η παρουσία του Φώτση στο παρκέ είναι μια εμπειρία που ελάχιστοι έχουν την τύχη να ζήσουν, θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για αρκετούς από εμάς και θα μας δώσει επιπλέον κίνητρο. Δεν παίζεις κάθε μέρα με ένα από τα είδωλα σου“.