Κουρέπης: «Εχουμε δουλέψει σκληρά»

kourepisΕίναι από τους… νέους κατοίκους της Τρίπολης, δείχνει να έχει προσαρμοστεί αμέσως στις απαιτήσεις της ομάδας μας και βρίσκεται κοντά στα “θέλω” του προπονητή του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρέπη, ο οποίος μιλάει στο arcadikosbc για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ηρακλή αλλά και για τα όσα έχει ζήσει μέχρι τώρα στον Αρκαδικό.

Ένας μήνας πλέον για σένα στην Τρίπολη. Τι έχεις συναντήσει, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

«Αισθάνομαι πολύ ωραία, το κλίμα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό. Όσο περνάει ο καιρός δενομαι ακόμα περισσότερο με τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό τιμ. Τέλος πιστεύω ότι ο Αρκάδικος και η Τρίπολη θα αποκομίσει αυτό που της αξίζει στο τέλος της χρονιας με την προσπάθεια που κάνουμε».

Το Σάββατο η ομάδα δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι εντός έδρας, κόντρα στον Ηρακλή. Τι θα δει ο κόσμος που θα γεμίσει το γήπεδο;

«Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της A2 απέναντι στον Ηρακλή, έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα ώστε να πάρουμε ένα έχει θετικό αποτέλεσμα που θα αφήσει τον κόσμο της Τρίπολης ευχαριστημένο».

Τι μήνυμα στέλνει ο Δημήτρης Κουρέπης στον κόσμο;

«Θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας το γήπεδο να είναι γεμάτο αρχής γενομένης από αύριο με τον Ηρακλή, ο κόσμος θα βοηθήσει στο να πετύχει κάτι καλό η ομάδα μας και θα είναι ο εκτός παίκτης μας, από τον οποιο θα παίρνουμε ψυχολογία και στήριξη σε κάθε ματς».