Κουρής: «. Δεν έχουμε ανέβει και μαθηματικά, γι΄αυτό είμαστε σε εγρήγορση»

Με μία σπουδαία νίκη έφυγε από τη Νάξο, ο Παπάγου και ο προπονητής Μιχάλης Κουρής μίλησε στην εκπομπή «Η μπάλα στο παρκέ» του ΕΟΚ WebRadio μετά το διπλό, τονίζοντας πως οι παίκτες του παραμένουν σε εγρήγορση αφού ακόμα δεν έχουν πάρει την άνοδο.

Για τη μεγάλη νίκη στη Νάξο: «Ήταν μια μεγάλη νίκη θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην αντίπαλη ομάδα, που έπαιξαν και οι δύο λες και ήταν τελικός σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: «Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος και όλες οι ομάδες δείχνουν ικανές να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Εμείς έχουμε κερδίσει τέσσερα παιχνίδια στην παράταση και 9/10 εκτός έδρας και αυτά δείχνουν τη δυσκολία του πρωταθλήματος, αλλά και τον χαρακτήρα μας ως ομάδα».

Για την ομάδα του Παπάγου: «Είμαστε μια ομάδα με 10 παιδιά που παλεύουν και δίνουν και την ψυχή τους στο γήπεδο και θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κάνουν στο γήπεδο. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και με τον κορονοϊό, αλλά με τους έμπειρους παράγοντες που έχει ο σύλλογος έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Δεν έχουμε ανέβει και μαθηματικά για αυτό θα είμαστε και σε εγρήγορση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να γεμίζει το γήπεδο».