Κουρουζίδης: «Η ομάδα είναι καλύτερα από ποτέ», Κουλουριώτης: «Είχαμε μία αξιόμαχη εικόνα»

Σαρωτικός ήταν ο Φίλιππος Βέροιας απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου παίρνοντας ευρεία νίκη στο πρώτο του παιχνίδι μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο προπονητές μίλησαν για τον παιχνίδι με τον Χάρη Κουλουριώτη να αναφέρει, αρχικά. «Να πούμε καλή επανεκκίνηση σε όλους. Να πως συγχαρητήρια στον κόουτς και τα παιδιά για την πορεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα, κάποια εκ των οποίων είναι αρκετά σημαντικά. Οσον αφορά τη δική μου ομάδα, ήμασταν οχτώ παιδιά, είχαμε τις ατυχίες και κυρίως με τον κοινοτικό μας, που έχει ένα πρόβλημα στο πόδι και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Είχαμε μία αξιόμαχη εικόνα, ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού που ήμασταν πιο φρέσκοι, ήμασταν κοντά στο σκορ. Λογικό με την κούραση μόλις τα παιδιά της Βέροιας πάτησαν γκάζι, δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε. Μεγάλο κέρδος για εμάς η συμμετοχή του Μαργέλη που είναι ένα νέο παιδί που θέλουμε σιγά σιγά να μας βοηθήσει αλλά και των μικρών, του Τουρλή του Τσάκου αλλά κυρίως του Λιάκου…».

Από τη δική του πλευρά ο Χριστόφορος Κουρουζίδης ανέφερε. «Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου καλή μπασκετική χρονιά. Να πω στον κόουτς καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, καλή επιτυχία στους στόχους που έχει θέσει. Και για μας ήταν περίεργο παιχνίδι, όπως οι περισσότερες ομάδες είχαμε να μπούμε καιρό στο γήπεδο. Θεωρώ ότι δουλέψαμε αρκετά καλά κατά τη διάρκεια των γιορτών αλλά και τις δύο εβδομάδες που ακολούθησαν. Ανεβάσαμε ρυθμούς, παρότι το παιχνίδι αποδείχθηκε πιο εύκολο από ότι το περιμέναμε. Το Ναύπλιο είχε απουσίες που δεν γνωρίζαμε ότι θα έχει. Πιέσαμε, τρέξαμε, σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μία καλύτερη λειτουργία στην άμυνα… Θεωρώ ότι η ομάδα είναι καλύτερα από ποτέ. Είχαμε δύο ατυχίες. Ο Δημήτρης Σουτζόπουλος είχε μία μικρή ενόχληση και έμεινε εκτός και ο Ευθύμης Κοθράς έπαθε ψύξη και δεν έπαιξε. Παρόλα αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν ανταπεξήλθαν πλήρως…».