Κουρουπάκης: «Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο»

Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στον πάγκο θα παραταχθεί, το Αγρίνιο στο σαββατιάτικο (02/04) παιχνίδι με τον Οίακα Ναυπλίου. 
Ο Περικλής Κουρουπάκης στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης, μίλησε για τις αλλαγές στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες, στο παιχνίδι με τον Οίακα και στα νέα στοιχεία που θα θελήσει να περάσει στο παιχνίδι ο κόουτς Παπαδόπουλος και στους στόχους στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.
-Περικλή σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος ήρθαν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Πως σας έχει επηρεάσει το συγκεκριμένο γεγονός;
«Είναι αλλαγές που γίνονται σε μια ομάδα. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου».

-Ακολουθεί ο αγώνας με τον Οίακα στο Αγρίνιο. Πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας την ατμόσφαιρα που υπάρχει πως πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι;
«Πρέπει να μπούμε σοβαροί και πιστεύω πως αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε το παιχνίδι. Θεωρώ πως η ομάδα μας έχει δείξει πως όταν παίζει έτσι, μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια».
-Κρίνεις πως στο παιχνίδι του Σαββάτου μπορείτε να δείτε και κάποια στοιχεία που θα περάσει ο νέος προπονητής σας;
«Είναι φυσικό ένας νέος προπονητής να θέλει να εφαρμόσει δικά του πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Οπότε είναι σίγουρο πως θα δοκιμάσουμε και κάποιες νέες τακτικές».
-Η παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει ένα μήνυμα για τη στήριξη στην ομάδα στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος;
«Ο κόσμος είναι αναγκαίο κομμάτι σε κάθε ομάδα. Και χρειαζόμαστε τη στήριξή του σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως σε ποια φάση του πρωταθλήματος βρισκόμαστε».

-Με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί θεωρείς ότι μπορεί ο Α.Ο.Α. να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα;
«Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και ότι όλα είναι πιθανά. Από κει και πέρα στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».